Inlägg från: DrLavernius |Visa alla inlägg
  • DrLavernius

    BIM MAJ, första barnet

    Hej! Jag kan vara med! Är också alldeles ny på det här. Kopparspiralen åker ut på tisdag, och sedan kör vi! :)

    Är det så här man gör listan?? Annars får någon mer kunnig gärna göra om den:


    Amandannn skrev 2021-04-03 10:50:16 följande:

    Amandannn - bim 5/5, 20 år

    DrLavernius - bim 7/5, 27 år


  • DrLavernius
    Amandannn skrev 2021-04-13 06:08:00 följande:

    Vilket skede är ni andra i just nu? Väntar på att mensen ska ta slut eller väntar ni på äl? Och hur har ni tänkt göra denna månad, äl-tester eller inte? Eller tempar ni? ????


    Väntar på att mensen ska börja! Den borde komma idag eller imorgon. Tog ju ut spiralen flera dagar efter beräknad ägglossning, så det ska inte ha kunnat bli något denna cykel. Provade med ÄL-tester förra cykeln mest på skoj, men lyckades aldrig få något tydligt utslag, så vi skippar dem tills vidare och satsar på mycket sex istället ;).
  • DrLavernius
    Amandannn skrev 2021-04-13 16:29:50 följande:

    Tog du alltså ut spiralen i mars om jag förstår dig rätt? :)

    Hoppas på ett plus då bara, jag äl testar för tillfället eftersom min cykel förlängts några dagar, bara för att vara på säkra sidan. :)


    Spiralen åkte ut den 6e april. Borde ha haft ägglossning drygt en vecka innan dess, så nästa ÄL borde vara någon gång i slutet av nästa vecka. :)

    Vilken tid på dygnet testar du? Jag fick liksom aldrig till det med testerna, men har förstått att det kan vara krångligt i början?
  • DrLavernius

    Mensen kom idag ett par dagar senare än beräknat, så jag uppdaterar mitt datum så att det förhoppningsvis stämmer lite bättre:

    Stickling, bim 1/5, 33 år (11:e försöket, två missfall)

    Amandannn - bim 5/5, 20 år (1:a försöket)

    Mirabilis89 - Bim 5/5, 32 år (10:e försöket, tror jag?)

    Link92 - BIM 5/5, 29 år (22:a försöket)

    Vickan 31, bim 7/5, 31 år (11:e försöket)

    MAKL, bim 7/5, 27 år (8:e försöket)

    Lisen91, bim 8/5, 29 år (10:e försöket)

    DrLavernius - bim 9/5, 27 år (1:a försöket)

    Elise96 - bim 10/5, 24 år (1:a försöket)

    BoringBrick92, BIM 10/5, 28 år (6:e försöket)

  • DrLavernius
    Emmalucy skrev 2021-05-10 09:50:37 följande:

    Good morning, TTC fam <3 happy Monday!

    Hur går det för er härinne? Blev bemött av en väldigt blank test idag äl +9, tidig men bim är om 2 dagar (hatar kort LP) men jag vill också inte testa när min killes barn är här och en kommer vara hemma hela veckan from eftermiddag till måndag morgon. Jag avvaktar att testa mer och inväntar mens, kommer inte det så testar jag nästa måndag (tänker att äl +14 blir lördag och där är min gräns för en riktig graviditet när jag har haft så många kemiska grav)


    Hoppas att du slipper mensen och får ett positivt test istället! :)

    Hade BIM igår, blankt test både igår och idag, men ingen mens ännu. Jag avvaktar med testerna nu och inväntar mensen, sedan flyttar jag över till junitråden. Skulle den mot förmodan inte ha kommit i helgen testar jag nog igen då.
  • DrLavernius
    Emmalucy skrev 2021-05-11 11:39:58 följande:

    Tack! Jag håller tummarna, BIM imorgon så jag letar efter spottings hela dagen haha! Oj, vad frustrerande att gå förbi BIM utan resultat! Har du koll på exakt när du hade äl?


    Väldigt frustrerande! Nej, inte exakt. Hade lite ägglossningstester kvar, så testade ett par dagar runt beräknad äl. Negativt dagarna närmast, men kunde se en svag linje (men inte positivt) 27/4. Sedan tog testerna slut, så vet inte om det kom någon stegring efter det...

    Vet inte vad man ska gissa på för datum i sådana fall? Kanske 29-30/4 någon gång isf? Om det faktiskt blev någon äl dvs.
  • DrLavernius

    Mensen kom idag, ett par dagar sent. Funderar på om något ändå hade försökt fästa, för har inte känt som jag brukar inför mens, och det är mindre färskt blod och mer konstiga klumpar än det brukar vara.

    Oavsett går jag vidare till junitråden nu, och hoppas på att nästa cykel går bättre.

    Lycka till alla!

Svar på tråden BIM MAJ, första barnet