• Buggan

    Ruvar 2021 - följas åt

    Ruvar för första ggn. Inne på dag 2 om ja förstått hur man räknar. Satte in på påskafton.

    Vet ni om man redan nu ska börja med begränsa intag av ex koffein? Har inga problem med det utan bara nyfiken om allt sånt spelar roll såhär tidigt?

  • Buggan
    Anna87a skrev 2021-04-05 10:57:24 följande:
    Åh så spännande, hoppas allt går bra! Räknar också dagen efter återföring som första ruvardagen, satte in på långfredagen. Jag har fått info om att jag ska äta ?gravidkost? från och med återföringen så har gjort begränsningar redan från start.
    Ja men då så, då ska jag vara extra uppmärksam med det! 
     

    Hoppas allt går bra för dig också!!

    Tar du lutinus tabletter? jag tar 3 om dagen sen ägggutplocket. till i lördags hade jag mkt biverkningar, ont i magen mestadels. igår blev det bättre nu känns bara lite spänt men inte ont. Brösten fortfarande ömma o spända. Det jag upplevt är att det blir svårare att stoppa upp lutinustabletterna, som att det känns trängre. ngn annan som upplever? är det normalt? tyder det på ngt speciellt? 
  • Buggan

    Angående lutinustabletterna - är det vanligt att biverkningar kan avta? Jag hade mkt känningar direkt när började efter äggplocket, spända o ömma bröst o magont. Magont avtog efter 2 dgr, nu mest spänd i magen men blir bättre det med. Märkte igårkväll att mina bröst nu känns normala igen. Är på ruvardag 5. Har detta alls att göra med eventuell graviditet eller ska man inte läsa in nånting av detta?

Svar på tråden Ruvar 2021 - följas åt