Inlägg från: Anonym (Andreas) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Andreas)

    Har jag släppt mitt ex?

    Om du verkligen hade släppt ditt ex hade du inte beskrivit henne som ditt livs kärlek.

  • Anonym (Andreas)
    adame75 skrev 2021-04-06 15:37:49 följande:

    Jag förstår. Mina handlingar kan kanske ha misstolkats, men det viktiga är ju vad jag känner och tänker. Jag har förstått att jag kan ha gått för långt 2017 när jag skrev att jag höll av henne, men ska jag behöva straffas för något som jag gjorde- som kanske var fel- för flera år sen? Jag har gett upp all annan kontakt med andra kvinnor för att min sambo ska känna sig trygg, jag flirtar inte ens en aning. Och min sambo upphöjer faktiskt detta och är trygg på den fronten. Hon beskyller mig inte för att hon vet att jag skulle inte utsätta henne för sånt. Vi har inga andra problem mer än att hon tycker att jag är emotionellt otrogen, dvs, att jag ffr innerst inne älskar mitt ex, efter allt som har sett i våra datorer och mobiler. Hon säger också att om inte exet betydde något skulle inget av det hon hittade i datorerna finnas- precis som det inte finns något om andra kvinnor. Det hon har svårt att ta in är att inget av det hon har sett avser mitt ex. Det är bara random googlingar, qoutes, texter etc som KAN men måste inte avse mitt ex.


    Så varför fortsätter du googla quotes och sparar texter som direkt kan kopplas till exet? Du söker ju medvetet och aktivt efter såna texter, det är inte random googlingar.
  • Anonym (Andreas)
    adame75 skrev 2021-04-08 18:21:52 följande:

    Jag har glömt henne, mitt ex. För mig är hon lika med död, borta. Jag besökte en psykolog 2018 för depression, och även där sa jag att hon har dött av en hjärnskada. Jag vill inte ha med något av den smärtan och historian alls att göra. Jag vill inte prata om det. Inte höra om det. Men min sambo tog upp det varje gång hon såg att jag sparade eller googlade sånt som hon ansåg handlade om mitt ex. Jag har sagt till min sambo att jag hellre förlorar henne än att erkänna. För det finns inget att erkänna.


    Fast ditt ex är ju inte död så varför ljuger du?

    Du ljög för din psykolog för att du inte ville höra sanningen.
Svar på tråden Har jag släppt mitt ex?