• Anonym (??)

    Min bästis anser att jag har för höga krav

    Tecum skrev 2021-04-06 20:19:35 följande:

    Din kompis menar väl att eftersom hon sett dig träffa ett antal killar som uppfyller dessa allmänna krav men det ändå inte blivit något, ja då har du för höga krav även om du inte sätter ord på alla.


    Känner du TS?
  • Anonym (??)
    Tecum skrev 2021-04-06 21:32:12 följande:
    Känner typen, TS skulle mycket väl kunna vara en av tjejerna i "Gift vid första ögonkastet". Hennes krav är allmänna men vad är nivån  av t ex "ha ett utseende som tilltalar..."? Eller "har koll på sitt liv och tar ansvar". 

    Kraven är inte märkvärdiga, såna killar är inte svåra att hitta. Frågan är vad TS lägger in i dem? Vilka krav har hon? 
    Haha, du är inte på riktigt. "känner typen". 
  • Anonym (??)
    Anonym (Kravlista) skrev 2021-04-06 22:52:00 följande:

    Jag förstår inte varför så många har krav på mannens intelligens. Visst jag vill inte ha ett dumhuvud men behöver han vara smart? Vi är oftast mindre och fysiskt svagare än dem. Det är helt ok, gillar starka män, muskler osv. Men om han då utöver det också skulle vara smartare än mig eller lika smart skulle jag känna mig underlägsen.

    Finns så mycket som är viktigare än att vara smart, att han är trevlig och snäll tex. Att slippa känna mig underlägsen utöver fysiskt är ett annat exempel. Ett stort nej till smarta män för min del. 


    Nja, jag föredrar en smart man (lika smart som jag) men givetvis ska han vara socialt kompetent och bry sig om annat än "smarta saker". Killar jag dejtat som uppenbarligen bara brytt sig om bilen, inte vetat något om samhällskonstruktioner, historia och prioriterar öl och fotbollshelger,  och inte orkar se på nyheter för "det är så jobbigt/tråkigt" funkar liksom inte ihop med mig. 
    Men det är klart att man får prioritera när man söker en partner. Vissa saker är givetvis inte så viktiga (som tex utseende). 

    Jag har en fantastisk man. Nu har jag aldrig haft en lista så som i TS, men skulle jag göra en så tror jag inte jag kommer på något negativt alls med min man. Det bästa är att han skulle säga detsamma om mig - a perfect match helt enkelt Hjärta
Svar på tråden Min bästis anser att jag har för höga krav