• Anonym (Varfö­r)
    Thu 8 Apr 2021 10:56
    248 visningar
    10 svar
    10
    248

    Längtan

    Varför skriver du med honom? Varför skickade du julkort? Så länge du har eller försöker ha någon kontakt med honom så kommer du aldrig kunna gå vidare.

    Du bara plågar dig själ. Och det är klart att han ligger med dig, sexchattar, vill ha bilder på dig. Varför? Jo för att han kan och för att du skickar det. Han ser dig antagligen bara som ett ligg, inget mer.

    Varför skadar du dig själv för?

  • Anonym (Varfö­r)
    Thu 8 Apr 2021 11:53
    #9
    Anonym (Längtar så) skrev 2021-04-08 11:13:47 följande:

    Hör vad du säger och möjligt det är så. Dock hade vi en väldigt lång relation och även fast han har en söt, fin, välutbildad flickvän så kom han ändå till mig. Tror jag var mer än ett ligg. Vill tro det iaf. En känsla jag har. Har haft flera unga kks innan honom och ingen av de har gjort så. Han kan få vem han vill. Tro mig. Han har ett arbete många kvinnor beundrar. Han är populär. Vi hade en stabil relation där vi sågs ofta. Eller så ofta han kunde pga träningar/matcher. Vet att jag måste släppa, men det är svårt! Har haft andra efter honom, men ingen jag känner något extra för. Jag kommer gå vidare, men han är något extra och svår att glömma.


    Vad säger det om honom? Trots att han har en flickvän så går han bakom hennes rygg och är otrogen! Det visar ju bara att trots att hon är söt, välutbildad etc. så väljer han ändå att gå till någon annan. Kan det vara så att dessa ytliga kvalifikationer egentligen inte spelar någon roll? Dock på samma sätt som du har fastnat för det ytliga, att han har bra arbete, populär etc. Finns faktiskt människor som söker något djupare än det. För vad händer om 10-15 år när han inte ser likadan ut, eller om han skulle förlora jobbet. Vad har han då?

    Dessvärre tror jag att du lurar dig själv. Skulle du betyda mer än ett ligg så skulle han vara med dig, fullt ut. Inte använda dig som en madrass eller någon som han kan plocka fram så du kan tillfredsställa honom.

    I början av ett uppbrott, oavsett om det är ett förhållande eller som du, blivit kär i sin kk så jämför man oftast nya partners med den gamla. Dock så kommer man ofta bara ihåg det positiva, och höjer upp vederbörande på en pedistal. Med tiden kommer du att träffa någon ny som du kommer att falla pladask för och inte ens i din vildaste fantasi komma ihåg vad som var så speciellt med honom.
Svar på tråden Längtan