• Gameof­throne­s
    Wed 7 Apr 2021 15:20
    2421 visningar
    18 svar
    18
    2421

    3,5 år, pedagoger pratar illa om mitt barn

    Usla attityder

    Även om pedagoger skulle nog tycka det så kan dem hålla det för sig själva.

    Barn är ju olika.

    Boka tid med rektorn ( ja nu kanske - deras digitala videosamtal)

    Säg Vad du tycker och tänker skriv ner datum, namn på pedagogerna, vad som sägs så du kommer ihåg för din skull. Hjälps inte det blir det inge förändringar.

    Kontakta Skolinspektionen. Dem tar nog också dagis.?

  • Gameof­throne­s
    Wed 7 Apr 2021 16:16
    #9

    Finns det äldre dagisbarn där också?

    I vårat gamla var det i olika grupper för dem som ska börja i skolan, det var uppdelat. Och ofta träffades dem på rasterna. Har ni så också?

    Tänkte en 3.5 åring uttrycker "att man inte kan ha andra kläder?" har du hört det själv? Vad säger din dotter?med sina egna ord.?

    Usch vad jobbigt. Vet du vad? Jag tycket att du ska boka ett videosamtal med rektorn. Blir det inte bättre anmäl dagiset 's personal.

  • Gameof­throne­s
    Wed 7 Apr 2021 16:37
    #13

    Åh, hade jag varit du skulle jag säga till på skarpen. Man uttrycker sig inte vad som helst. Som pedagog eller som förälder. Man ska gå på dagis och skola antal år.

    Men när ngt går för långt ska man försöka säga ifrån. Man man spela in ljud som du kan ha för dig självt vid hämtning om du behöver göra en Skolinspektion's anmälan. Dom vill ha så mkt underlag som möjligt. Först gå till rektorn. Ha gärna inspelning. ( jag tror att man får spela in samtal och speciellt när man vill göra ngt åt saken. Tänker jag.)

  • Gameof­throne­s
    Wed 7 Apr 2021 19:48
    #16
    Johosefin skrev 2021-04-07 16:39:38 följande:

    Precis det svar jag trodde jag skulle få när jag tog upp detta, det du skriver. Men det blev helt annat. Det var ordinarie personal. Den mest erfarna, jag pratade med. Just nu är det kaotiskt på avdelningen då två ordinarie är sjukskrivna av olika orsaker så nu finns bara en ordinarie kvar och det verkar ansträngt. Jag vet att en annan förälder pratat med rektorn, och rektorn tycker inte att de finns några problem.

    Jag är rädd att ta upp saker med rektorn av anledningen att min dotter ska bli sämre behandlad av pedagogerna..


    Dem ska göra sitt jobb så är det bara. Är det dåligt dagis (personal) så är det oftast dålig chef.

    Det fanns en kille på vårat gamla dagis han tvingade en kamrat äta mask under sin rast. Han var en triggare, satt igång barn och utsatte vissa barn för extrema dåliga påhitt. Och fuffens,dumheter, kränkningar.

    Idag är han fortfarande kaxig, manipulerar fortfarande och föräldrarna helt lost i huvudet. Mot mina barn vågade han inte för mina barn är rappa i munnen. Har sagt många ggr under åren, att vara kaxig, stå på er, det man rätt till sålänge man är en bra kompis. När ngn är dum försvara er med svar på tal. Börja aldrig kaxa, stöddiga mm. Skinn på näsan brukar jag säga. Då vinner ni inte situationen. Man måste känna och veta vad som är rätt och fel. Mina barn är mkt äldre än ditt.

    Tyvärr måste jag säga att barn blir inte snällare större dem blur större problem får man. Tjejer brukar vara jäkligt elaka. Grupperingar etc..

    Så jag förstår dig. I denna, situation. Kvinnodominerade arbetsplats. Det brukar vara så. Mkt snack lite gjort.
Svar på tråden 3,5 år, pedagoger pratar illa om mitt barn