Inlägg från: Sparklinggrey |Visa alla inlägg
  • Sparklinggrey

    Önskar första barn 2022

    Hej. Nu känner jag en önskan att få ett barn 2022. Vi kommer nog börja försöka till sommaren, bf från februari-juni är vad vi är inne på, men juli-sept är inte helt fel heller. Kanske inte helt optimalt att få ett första barn i februari då det är som kallast men samtidigt hinner barnet växa till sig lite inför sommaren och nästa vinter. Vi är så förväntansfulla, om vi nu börjar försöka i maj redan, sen får man se om det kommer ett barn till oss direkt eller om det tar längre tid. Kommer isåfall bli en ny önskan varje månad. Nån mer som går i samma tankar eller någon mer som önskar ett första barn nästa år, hur tänker ni? ??

  • Svar på tråden Önskar första barn 2022
  • Sparklinggrey

    Vad kul! , mars känns ju som en bra tid, men vi får se vad det blir, kommer nog försöka på ägglossningsdagen och dagen efter i maj då vi tänkt börja. Utgår bara från beräkningar i p Tracker mens-app, men gäller att inte känna nån press eller stress tror jag. Blir en vår/sommar att se fram emot. Skriv gärna hur det går för er, blir det erat första barn oxå? ????

  • Sparklinggrey

    Min sambo röker oxå, men han säger han ska sluta men inte lyckats ännu. Själv röker jag inte och börjat ta folsyra tabletter i år. Tog ut kopparspiral för ett halvår sen typ, så har hyfsat bra koll, då mensen vart regelbundet under tiden jag haft den med, men dagarna emellan har blivit kortare nu sen jag tog ut den, från 30 dagars cykel till 27. Natural cycles verkar jättebra, så man slipper obalanser i kroppen av preventivmedel, funderar på att skaffa det senare isåfall istället för spiral. Känns verkligen bra kroppen har fått komma i balans igen speciellt nu då man planerar inför ett barn. Är oxå en planerings-människa, vill gärna ha bra koll på saker.

  • Sparklinggrey

    Nu är det nära, blir nog börja i juni/Juli- februari eller mars barn tidigast, men mars vore perfekt om man fick välja som jag känner nu???????? ???? Spännande tider få se om det blir ett barn nästa år???? Önskar er andra all lycka också! Jag uppdaterar hur det går framöver.

  • Sparklinggrey

    Vi är i 29års åldern och har båda fast tjänst. Vi har tillräckligt stort boende för att rymmas 1-2till, hus är rätt dyrt där vi bor men något vi kikar på också.

  • Sparklinggrey

    Angående vaccin får ni gärna diskutera det i en annan tråd. Tycker alla får göra som de vill och som sagt vill inte folk ska oroas i onödan, då det är varje kvinnas val att göra det som man tror är bäst för sin hälsa om man erbjuds vaccin. Hoppas alla ska klara sig från att bli sjuka i covid-19, speciellt gravida då det innebär högre risker. Mer som står på spel nu då vi är mitt uppe i en pandemi, men barnlängtan är något som för mig överväger det.

Svar på tråden Önskar första barn 2022