• Friger

    12-åring vän med 18-åring okej?

    Många tjejer har ett starkt "mamma"-begär. Varje gång vi får en bebis hemma står tjejkompisarna till dom äldre barnen på kö för att vakta och ta hand om ungen. Särskild dom som är ensambarn har jag märkt.

    Jämställdhet i all ära men 18-åriga pedofilbrudar har jag lite svårt att materialisera i mitt lilla huvud. Jag vill nog ha en källhänvisning på det påståendet.

    Under förutsättning att ni VET att det är en tjej hon pratar med så kan ni nog vara lugna.

  • Friger
    Anonym (C) skrev 2021-04-08 08:42:25 följande:
    Börja med att googla och ta reda på fakta.
    Bete dig inte som en söndercurlad barnrumpa och kräv att alla andra ska fixa allt åt dig och du ska få allt serverat på silverfat.

    Du kan tex googla "kvinnlig pedofili".
    Men jag gissar att du bara kommer att bråka och tjafsa för att slippa ta reda på fakta. Men motbevisa mig gärna.
    Brukar du alltid baka in ett personangrepp i dina inlägg? På vilket sätt hjälper det din argumentation?

    Nä, är långt ifrån söndercurlad. Tvärtom vill jag påstå. Men absolut är jag van vid att få allt serverat framför mig på silverfat för granskning. Jag är chefen.

    Det är du som kommer med det extraordinära påståendet. Har du hittat jultomten i egen hög person får du allt ta och bevisa det för att bli trodd. Att hänvisa till en stolle på nätet duger för övrigt inte. Jag vill se något trovärdigt.
  • Friger
    Anonym (C) skrev 2021-04-08 09:10:04 följande:
    Jag fick rätt.
    Såklart.

    Du vägrar ta reda på fakta.

    1-0 till mig.
    Okej jag ger mig...Jag har sökt.

    Resultatet blev: Alla med någon form av relevant utbildning påstår att män är i absolut majoritet bland pedofiler.

    Det är faktiskt bara några galna stollar som påstår annat.
  • Friger
    Anonym (C) skrev 2021-04-10 20:13:54 följande:

    Det är uppenbart att jag klampat på mycket ömma tår när jag påpekade att "mentorskap" är ett klassiskt pedofilargument. Det är eg bara dem som har det argumentet, att de ska "lära" barn vuxensaker.
    Lika uppenbart är det att kvinnliga pedofiler blir otroligt provocerade av att få höra att det finns lika många kvinnliga som manliga pedofiler.

    Då gör man det klassiska, försöker skifta fokus och försöker trumma ut sanningen att det nästan bara är män som är pedofiler - allt för att få bort ljuset från sig själv.

    Det är uppenbart att pedofiler finns överallt i samhället och att hälften av dem är kvinnor.


    Nä, folk blir inte irriterade på ditt påstående. Det är ditt enfaldiga och envisa sätt att "bevisa" att du har rätt. Den saknar all logik.

    Det som att jag påstår att jag påstår att Marsianerna har gett mig en helig dator med vilken jag kan kontrollera intelligenta livsformer mentalt. Beviset jag har är att ni får googla upp det på nätet. Söker man på nätet så finner man naturligtvis inte så mycket om den saken. Inte om ditt påstående heller. Vill nog påstå att mitt är mer sannolikt. Men tyvärr kan jag inte styra dig till att förstå saken. Det kommer bara upp ett error-meddelande när jag ska ansluta.
Svar på tråden 12-åring vän med 18-åring okej?