Inlägg från: Anonym (Klara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Klara)

    Minipiller gjort mig till ett monster

    Anonym (Q) skrev 2021-04-11 11:27:56 följande:

    Wow. Du sätter verkligen offerkoftan på oss kvinnor. Är vi verkligen så menlösa utan någon som helst vilja som gör allt för männens skull?

    Jag tar p-piller för att JAG vill knulla och för att JAG inte gillar kondom. Jag gillar att ha sex. Vilket jag faktiskt tror att många kvinnor där ute gör och många kvinnor väljer att ta p-piller för att de vill.

    Du får ursäkta. Men jag är trött på att hela tiden läsa snyfthistorien om oss kvinnor där det låter som att vi alltid gör allt för männen och att det är så jäkla synd om oss hela tiden.


    I love it.

    Jag ser inte mig själv som offer för att jag talar om det ansvar jag behövt ta när det gäller skydd i relationer, de biverkningar jag fått tampas med under otaliga år, hur min sexlust fått stå åt sidan pga av laborerande av olika hormonella preventivmedel för att han ska få en skön stund utan gummi, hur min kropp mådde under och efter förlossning samt den vidriga pms som försätter mig i sorg och nedstämdhet halva tiden av mitt liv.

    Jag vill inte ha en klapp på ryggen och en tår i ögat. Men jag vill ha förståelse och medkänsla. Att detta inte tas för givet. Respekt för att jag får dra ett tyngre biologiskt kass än han och att han gör sitt bästa för att avlasta mig.dvs att min partner nu tar allt ansvar för skydd och att det inte ska bli fler barn.

    Som sagt jag vill inte ha medömkan, men att min partner ser och respekterar mig.
Svar på tråden Minipiller gjort mig till ett monster