Forum Allmänna - Medlemstrådar
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Är alla killar likadana?

  Fre 9 apr 11:52 Läst 0 gånger Totalt 8 svar
  Visar endast inlägg av Gameofthrones - Visa alla inlägg
 • Fre 9 apr 11:52 #2 +1

  Alla män är inte likadana det är som att säga, är alla kvinnor lika.? - Så nej.

  Jag tror att du letar efter fel, mönster och jag tror att det har lagt sina spår med ditt ex. Men jag tror att det kan vara perioder i livet. Man har sina up and downs. Och det är fullkomligt normalt. Sen det är andra tider nu man kan inte göra så mkt. Man lever helt annat sätt som man kan nog bli lite deppig.

  Vi här hemma t e x är hemma mer, fast jobbar ännu mer. Förut med barnens aktiviteter, ridning, hockey, fotboll, kampsport, simtävla mm. Mina barn mår bra men mådde bättre innan med det sociala nätverk och sona träningar. Så vi ska unna barnen med Grönan (måste boka för komma in) dem måste få ett lyckorus i kroppen jag klarar mig och min man.

  Jag tror att det är bra med motgångar i livet i förhållande det blir prövningar. Ha medgångar stup i kvarten funkar inte. När sådant kommer då är det bara tacka och ta emot. Så med och motgångar ska man ha.

  Det blir mer vardagligt när man är mer hemma. Man har inte det där som man skulle vilja göra. Så jag tycker kanske du ska inte bry dig så mkt.

  Har du påpekat om ditt ex ofta? Det kommer på tal ibland? - då kanske det är dags att lägga ner. Tjat funkar inte. Det blir jobbigt till slut. Då gör man konstiga saker helt plötsligt. Försök hitta på ngt.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll