• Anonym (...)

    Kommer man någonsin vidare?

    Det är väl olika tänker jag. 


    Själv avslutade jag allt med kvinnor med att göra efter 2 random ligg med några kvinnor efter att det tog slut mellan mig o mitt x som jag verkligen verkligen tyckte om. Har nu varit singel i 6 år. Inte haft sex ingenting. Möter en del som visar tydligt intresse, men jag suckar bara och går vidare. Ser inte att det går att få något äkta i längden här i sverige iallafall.


    En polare började på en aktivitet med mycket tjejer på och höll sig aktiv och låg runt och höll på att få något seriöst där ett tag med en ny. 


    En annan flyttade till Thailand och har förlovat sig med en jättefin tjej där nu. 


    Förloraren är helt enkelt den som är trogen och inte alls kan tänka sig att vara otrogen alls. Och som samtidigt stannar kvar i Sverige.


    Dom andra polarna var både egentligen as i bakrunden som försökte med andra kvinnor när ingen annan såg. (förutom jag då).


    Men dom har någon iallafall. Jag har vandrat ensam nu i 6 år. Har min hund och har gett upp vad gällande ett lyckligt äktenskap / förhållande.


    Man kan inte lita på någon som inte sätter samma värde på att inte förlora något som en själv. O det existerar inte här i Sverige! 


    Men sen kan man ju ha lite tur också. Något jag är mindre erfaren med då hela livet har varit åt helvete rent ut sagt! 

Svar på tråden Kommer man någonsin vidare?