Forum Relationer - Kropp & själ
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hjälp mig förstå min hustru

  Tor 15 apr 21:58 Läst 0 gånger Totalt 27 svar
  Visar endast inlägg av Mimosa86 - Visa alla inlägg
 • Tor 15 apr 21:58 #4
  lövet2 skrev 2021-04-15 21:37:54 följande:

  Ni har 4 barn. Alla under - tja, 8 eller 10 år kanske? En kvinna som är gravid 4 gånger på 8-10 år, har 4 förlossningar och kanske ammar barnen också? Det är ganska svårt att få till någon större lust då. Anti-sex-hormoner i hela kroppen (ja, kvinnor har det efter barnafödsel), sömnbrist och små barnkroppar som klänger på en hela tiden. Då blir man inte sugen på att ha även en manskropp som kommer och klänger. Ursäkta, men så känner de flesta kvinnor i den situationen, oavsett vem deras man är.

  Barnen blir större, kvinnan slutar ha konstiga hormoner som stör, hon får sova mer och äga sin egen kropp igen, då kommer lusten tillbaka. Om inte mannen innan dess har tjatat i hjäl henne.


  Ja jisses... den tiden när ens kropp hela tiden var ett verktyg för barnens behov och när man väl fick tid över att bara få ha sin kropp i fred och få vara ifred från all kärlek.., ja då kom mannnen och ville ha sitt. Sen kom katten och ville ha sin beskärda del av gos, och sen vaknade barnen då var allt igång.
 • Tor 15 apr 22:05 #5

  ....Fast detta kan inte enbart handla om sexet. Det måste vara något annat här som du inte berättat för oss TS. En kvinna blir inte kall och avståndstagande för att mannen är lite pilsk. (Det är de flesta män). Brist på sex och närhet är vanligtvis symtom på andra problem i relationen...

  Hur har ni det i övrigt? Hur mår ni? Har det hänt tråkigheter hos någon av er?

  Hon ifrågasätter det liv hon lever... det låter som en livskris.

  Och skitbra att hon vill kämpa för er och ta hjälp av en expert! Det är ju bara positivt.

  Låter tufft och förstår att du mår dåligt. Men om ni älskar varandra och viljan att kämpa finns hos båda så är jag övertygad om att ni kommer fixa detta. Ni kanske t.o.m. kommer ut ur det starkare och får en nytändning

 • Fre 16 apr 07:57 #13

  Efter att ni pratat i flera timma, vad säger hon att hon saknar i relationen? Hur vill hon ha det? Vad är det som hon inte är nöjd med? Hur vill hon att er relation ska se ut?

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll