• Anonym (Nej)

    Träffats i knappt 5 månader...kvävs...

    Massor av varningstecken! Lita på dig själv. Du skall må bra i ett förhållande. Fortsätter du med honom finns hög risk för fysisk och psykisk misshandel. De som vill gifta sig efter en vecka skall man vara misstänksam emot. Han kommer aldrig bli bättre än så här. Bara värre. Snälla, avsluta detta snabbt.

  • Anonym (Nej)
    Anonym (Caee44) skrev 2021-04-16 09:30:22 följande:

    Hej alla

    Fick en liten paus på jobbet nu och kikade in. Tack för alla fina råd och för er tid.

    Jag har markerat igen... jag har sagt nu att jag inte vill och inte orkar mer... han blev sur en snabb sväng... sen började han skriva med hjärtan igen... vill ses och prata... skriver att han älskar mig...

    Så... jag tänker att vi ska ses och prata i eftermiddag... Men ärligt talat är det för hans skull... jag vill inte egentligen... jag vill bara bort i känslan nu...

    Behå er vila... sova och bara få vara... jag har tappat mig själv... nästan ingen energi kvar...


    Nej, du har ingen som helst skyldighet att träffa honom för hans skull. Gör det inte. Det är slut. Om du skall bli av med honom på bästa sätt skall du vara tydlig med att du inte vill mer. Informera om att det inte finns mer att prata om, och att du är säker på ditt beslut. Ni passar inte ihop. Blockera honom sedan.

    Han kommer försöka överöst dig med kärlek och tjata sig fram till ytterligare träffar, "bara försöka lite till", "han skall ändra sig" osv. Gå inte på det! Gör inget mer för hans skull.
Svar på tråden Träffats i knappt 5 månader...kvävs...