• Anonym (Vovv)
    Fri 16 Apr 2021 11:39
    5034 visningar
    94 svar
    +1
    94
    5034

    Jag bjöd alla i byn på kräftskiva och ingen kom

    Det var en fin gest utav dig! 


    Tråkigt att ingen kom. 


    Kände ändå igen mig i en del utav din text. Kanske skulle kolla upp om jag har några liknande diagnoser gömda..


    I vilket fall som helst, så skit i det. Försök att inte tänka på det där mera. Du gjorde vad du kunde och öppnade dina armar. Du bör nog inte ta det så personligt som du gör, utan tänka på att vi ändå lever i en tid utav "corona". 


    Det jag undrar är varför din vän Fabian inte kom ? Väldigt modigt av dig att göra allt på egen hand med tanke på hur du upplever dig själv som!


    Nästa gång får du ha godis och boll kalas för ett gäng hundar i stället ^^ Lovar det blir mycket roligare än att behöva sitta och krysta jobbiga samtal med människor.


    Har hund själv. Bor i en by och har inte kontakt med någon nästan. Möter någon lite då o då som vill hälsa på hunden och så är det inte mer än det. Drömmer dock om ett eget teleskop, så synd att din försvann i bodelningen tycker jag ! 


    Om du kan så bör du skaffa en egen hund eller kanske erbjuda hundvaktstjänst för att må bra, bättre i dig själv och inte vara så undergiven mot andra människor, som ex Fabian.


    Har varit ensam nu helt i 6 år och det har fungerat bra tack vare hunden då man alltid kan gå en promenad och njuta av att se dennes glädje i naturen hellre än att sitta och dra loss håret på en själv i ångest och depression.


    Satsa på hundvakt istället och du kommer märka att du precis har råkat le så andra råka se det med helt plötsligt. ^^ 

  • Anonym (Vovv)
    Fri 16 Apr 2021 20:37
    #46
    mari123 skrev 2021-04-16 19:34:11 följande:

    Känner igen det där "krampaktiga" inbjudandet här i vår BRF. Liksom det är "vårstädning" på gården och allmänt "mys" och föreningen bjuder på korv..*typ* Man tittar ut och ser att det är de vanliga som käkar korv. Tjockisen på åttan och hennes storvuxna söner. URSÄKTA...men så är det. FÖRLÅT!


    Wow. Så du dömer folk efter deras vikt och inte efter deras egenskaper och omtanke? Vet du vad, jag tror du gör böst i att hålla dig borta för en sådan liten parvel som dig är inte mycket att hänga i granen direkt. O då väger jag själv ca 77kg.
  • Anonym (Vovv)
    Sat 17 Apr 2021 09:31
    #56
    mari123 skrev 2021-04-17 06:20:47 följande:

    Nja "dömer" vet jag inte. Jag bara konstaterar att familjen STOR återigen äter korv på min bekostnad. Jag är ju med och betalar! Det blir väldigt lite städat och väldigt mycket KORV är min känsla.


    Ja men då får du välla lägga korven under spaden och lövhögarna då xP glöm inte plasta in dom bara ^^
Svar på tråden Jag bjöd alla i byn på kräftskiva och ingen kom