Inlägg från: Anonym (Walla) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Walla)

    Jag bjöd alla i byn på kräftskiva och ingen kom

    Svenskar är svåra.

    Stela, sura & dömande.

    Du måste mer eller mindre växt upp med gänget för att få kontakt med svenne.

    Invandrare är mycket lättare & avslappnade i sättet. Vet inte om du varit utomlands eller på en vanlig fest & själv sett skillnaden på svenskar & invandrare? Försök få kontakt med dessa istället. Mycket lättare & mer givande.

  • Anonym (Walla)
    PetrusPro9 skrev 2021-04-16 11:50:05 följande:

    Precis detta har jag med tänkt!! Tack för ditt svar!

    Önskar Dig en trevlig dag!

    Mvh

    Petrus


    Tack detsamma.
  • Anonym (Walla)
    Anonym (.) skrev 2021-04-16 11:56:14 följande:

    Håller med om att svenskar är så stela, sura och dömande. Ett skitfolk. 


    Ja det går inte att skoja & man måste vara på sin vakt att säga rätt saker & följa sociala koderna med svenskar. Man kan inte skratta & dansa en måndag för då är man galen? På helgerna går bra att spåra ut totalt hos svenne? Min mamma är svensk & min pappa utländsk. Skillnaden är enorm när man träffar släkt & vänner. Jag tycker om svenskar men jag hatar deras mentalitet. Vi fick en ny granne i somras en utländsk familj. Bjöd alla grannar på grillat med sång & dans i deras trädgård. Det var vår familj & en svensk ensamstående mamma med sina barn som deltog. Vi hade väldigt roligt & likadant där ingen behövde oroa sig för att säga fel skämt eller vad de sa. Onda ögat fick man av grannarna som promenerande förbi. Barn va ju uppe sent & vi väsnades nog för mycket för deras smak. Man får inte vara glad & må bra för svenne?
  • Anonym (Walla)
    Anonym (.) skrev 2021-04-16 13:09:58 följande:

    Intressant att läsa dina inlägg.Jag ogillar också svenskars mentalitet. Bland svenskar blir man sedd som konstig för att man inte är som dom, dvs tillbakadragen, tyst och stel. Jag har aldrig passat in bland svenskar pgd deras mentalitet och rasism. Jag är född i Sverige.


    Jag tror tyvärr att jag fått en rasism mot svenskar just för att de är så i sin mentalitet.

    Tråkigt!
  • Anonym (Walla)
    Anonym (Kung) skrev 2021-04-16 15:39:08 följande:

    Jag hade inte heller kommit om någon granne bjöd på middag på ett så allmänt sätt. Har ingen lust att lägga en halv dag på en helg på dem.

    Hade det inte varit Corona så skulle vi haft fullt upp i alla fall med barnens träningar och matcher mm.

    Oftast har man inte så mycket gemensamt med sina grannar mer än att man bort på samma ställe.


    Det kan man säga på ett trevligt sätt till den som anstränger sig att få lite gemenskap? Vet ni det är inte farligt att prata med okända eller lära känna. Det kan vara rätt bra få hjälp av grannen med bilen eller passa varandras barn om något händer än att behöver ringa vänner & familj som bor långt bort. Du har kanske din sambo men om ni skiljs? Självklart har man sitt men måste svenne ge onda ögat och inte ge besked för det eller? Många svenskar har ju en slags panik mot allt okända. Åh nej en okänd? Hur får ni vänner & skaffar partners om ni inte vågar ha kontakt med okända? Ofta jag hört skönt om inavels byar i Sverige ligger det lite sanning idet? Man måste känna varandra från födelsen för att kunna bli ett par & vara vänner. Ni är konstiga.
  • Anonym (Walla)
    Anonym (Kung) skrev 2021

    -04-16 15:58:39 följande:

    Läste faktiskt inte all text men att säga att man inte kommer skulle jag faktiskt göra.


    *Skämt om inavels byar.

    Ja det är bra att du hade gjort det åtminstone.
  • Anonym (Walla)
    Anonym (Kung) skrev 2021

    -04-16 15:58:39 följande:

    Läste faktiskt inte all text men att säga att man inte kommer skulle jag faktiskt göra.


    *Skämt om inavels byar.

    Ja det är bra att du hade gjort det åtminstone.
  • Anonym (Walla)
    Anonym (.) skrev 2021-04-16 14:46:58 följande:

    Jag med! Svenskar är verkligen bottenskrap till folk. Snacka om att känna sig udda när man är bland svenskar just för att man inte är som dom är. 


    Ja & kommunicera det är svårt. På pappas sida kan man vara högljudda & små tjafsa men de säger åtminstone rakt ut till varandra om något är fel sen är det glömt & utrett. Svensk säger inte vad som är fel de misstolkar, tar illa upp om strunt saker & spekulationer i all evighet. Känns som man får gå på tå kring svensken. Man skämtar fel, man säger fel & man gör fel. Detta får man ju såklart aldrig veta av persona direkt. Genom skvaller får man veta hur mycket fel man gjorde flera veckor ibland år senare. Tycker det blivit värre sista tiden. Undviker att umgås med svenskar sista tiden jag blir deprimerad. På pappas sida & med mina utländska vänner behöver man aldrig oroa sig om man råka formulera sig fel eller att någon tar illa upp av skämt. Ingen blir kränkt heller av att man säger rätt ut vad man tycker.
  • Anonym (Walla)
    Anonym (.) skrev 2021-04-16 14:46:58 följande:

    Jag med! Svenskar är verkligen bottenskrap till folk. Snacka om att känna sig udda när man är bland svenskar just för att man inte är som dom är. 


    Just det,typiskt svenne är även att sätta diagnos & kalla andra för gränslösa så fort de inte passar in i deras bubbla. Förlåt mig nu men ingen annan i världen passar in i deras bubbla mer än dem.
  • Anonym (Walla)
    mari123 skrev 2021-04-16 19:19:26 följande:

    Men så fint då Umgås med dina "utländska vänner" och ta del av allt det goda de har att ge! Lycka till


    Tack! Ja det ska jag fortsätta med att göra :)
  • Anonym (Walla)
    mari123 skrev 2021-04-16 19:34:11 följande:

    Känner igen det där "krampaktiga" inbjudandet här i vår BRF. Liksom det är "vårstädning" på gården och allmänt "mys" och föreningen bjuder på korv..*typ* Man tittar ut och ser att det är de vanliga som käkar korv. Tjockisen på åttan och hennes storvuxna söner. URSÄKTA...men så är det. FÖRLÅT!


    Ja det håller jag med dig om. När svenskar väl bjuder på sig själv är det typ så det blir. Krampaktigt, stelt & andra kan inte ens meddela att de inte vill komma.
Svar på tråden Jag bjöd alla i byn på kräftskiva och ingen kom