Inlägg från: Anonym (Kvinna) |Visa alla inlägg
 • Anonym (Kvinna)

  Nya tjejen misshandlade exet

  Du kan ju bara vittna om vad du sett/hört. Att exet var skadat efter att de två spenderat tid tillsammans. En tillräckligt störd person skulle ju kunna ha skadat sig själv.

  Men nu verkar din nya minst sagd skyldig och dessutom känslokall runt det hela. Det är inte friskt beteende att inte prata om vad som hänt och inte visa känslor över det. Tänk om din nya skulle bli arg på din dotter.

 • Anonym (Kvinna)
  Anonym (TS) skrev 2021-04-16 15:16:27 följande:
  Nya tjejen har inte förnekat någonting vilket gör att jag drar slutsatsen om att hon gjort detta. Hon vägrar prata om detta.

  Saken är att jag verkligen skulle dö för henne och tror faktiskt inte att jag kommer att säga någonting på förhöret. Kan jag få någon påföljd av detta? Hennes ömma punkt är verkligen min dotter och hon vill henne bara gott. Exet vill inte heller säga vad som gjorde att hon blev misshandlad och detta förvånar mig då hon är mycket transparent som person och inte kan hålla inne med någonting.
  Jag är inte insatt i domstolsväsende eller polis så det blir lite gissningar. Ljuga för polis och domstol är vad jag vet straffbart. Sedan har man rätt att vara tyst om det kan skada en (eller om det bara är i USA). Jag tror också att det finns något om att man kan slippa vittna för närstående. Att inte vittna kan också ha något litet straff. Så kolla upp det innan

  MEN du har ju inte sett något - egentligen. Så det finns ingen anledning för dig att ljuga eller undanhålla information. Du var borta och kom tillbaka exet var redan skadat efter att ha spenderat tid med din nya. Men du såg ju inte när/hur/av vem exet blev skadat. Jag tror inte att polisen kommer att bry sig om ditt vittnesmål.

  Även om din nya verkar mycket skyldig...

  Om du vill hjälpa din nya kanske det finns digitala spår som hon kan visa eller använda i en motanmälan.
Svar på tråden Nya tjejen misshandlade exet