Inlägg från: Anonym (Seriöst) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Seriöst)

    Nya tjejen misshandlade exet

    Anonym (TS) skrev 2021-04-16 16:16:33 följande:

    Mamman brister i sitt föräldraskap på många plan och bor dessutom med en man som är dömd för misshandel så som du förstår kan jag inte lämna dotter där. Vilka lögner pratar du om nu?


    Så om din nya döms för misshandel var ska då dottern vara?

    Varför dömdes han? Har du läst domen?

    På vilket vis brister ditt ex i sitt föräldraskap?

    Du verkar ju brista du med då du gett ansvaret för föräldraskapet till din nya tjej som verkar tro att hon är mamma till din dotter.

    Har din nya visat sms osv som visar att ditt ex trakasserar henne?
  • Anonym (Seriöst)
    Anonym (TS) skrev 2021-04-16 16:41:43 följande:

    Ja, jag har sett det mesta i hennes telefon. Har sett det med egna ögon på sociala medier också.

    Hon får aggressiva utspel, har skickat henne med samma smutsiga kläder, lagar inte alltid mat till henne, har haft problem med alkohol.

    Okej har verkligen brustit i mitt föräldraskap genom att låta min dotter vara med någon som tagit till sig henne och hittat på saker med henne. Vad skulle jag gjort då? Förbjudit dem från att prata?

    Jag har alltid varit en engagerad pappa och aldrig haft missbruksproblem eller någonting men visst är lika dålig som exet verkligen.

    Har löst två domar, han har misshandlat en man och en kvinna.


    En bra pappa skulle försöka främja en bra relation mellan sitt barn och barnets mamma, du verkar mer heja på hur allt är nu.

    Din nya får ju aggressiva utspel hon med, att gå så långt som att eventuellt misshandla sin bonusdotters mamma är ju att ta det för långt.

    Ditt ex brister i sitt föräldraskap och behöver nog stöttning, vad får dottern istället för lagad mat? Jag härnäst mina barn var små inte lagat middag alla gånger utan vi har ätit gröt exempelvis.

    Du skulle bromsat din nya i hennes expressfart med din dotter, självklart ska de ha en bra relation men att ta över mammarollen som hon verkar göra känns inte sunt.

    Vad sker om ni gör slut? Ska hon också ha dottern ibland eller vad?

    Så, hur gör du om hon döms för misshandel? För dottern ju ej vistas under samma tak som någon som är dömd för det
Svar på tråden Nya tjejen misshandlade exet