• Anonym (Hmmmm­m)
    Fri 16 Apr 2021 22:45
    4819 visningar
    138 svar
    138
    4819

    Nya tjejen misshandlade exet

    Anonym (Peter) skrev 2021-04-16 17:10:30 följande:

    Det är klart du inte vill göra slut med en kvinna i sin prime ålder. Men vad gör du när hon är dömd för misshandel mot ditt ex? Mamman till dina barn kommer alltid att vara viktigare än ens nuvarande partner. De är utbytbara jämförbart mot exet. Hon kommer alltid att vara mamma till ditt barn.

    Dessutom verkar inte din nuvarande ha allt på ställ, så att säga? Det har slätt slint i att hon inte förstår sin plats som din flickvän och inte mamma till din dotter. På sättet du kör över ditt ex låter inte bra. Troligen lär ditt ex byta partner en dag hon med. Föreställ dig att hon kör samma race som dig och skaffar ny pappa till dottern och sakta knuffar ut dig. Damerna har alltid förtur som mammor, tyvärr, i systemet så hon kan lättare ordna det här.

    Mitt råd är att göra dig av med lammköttet nu och skaffa dig en vettig och snyggare dam än psykot du har nu. Det finns många fasta kroppar i intelligent form i 20-25 du kan få!


    Men hur menar du nu egentligen när du skriver att mamman till hans barn alltid kommer vara viktigast?

    Min dotters pappa betyder inget för mig, det enda han är är just det, min dotters pappa.

    Om jag var tvungen att välja mellan att låta min man eller hennes pappa till exempel drunkna så skulle jag alla gånger rädda min man.

    Bara för att man har band till sina barn har man knappast det till ditt X, även om det är ens barns pappa.
  • Anonym (Hmmmm­m)
    Fri 16 Apr 2021 22:55
    #58
    +1

    Jag tror dom fler i tråden att det finns en risk att din nya flickvän vänder sig mot dig och din dotter om inte allt går som hon tänkt. Hon är gränsöverskridande och har ett avvikande beteende.

    Sen tror jag att du överdriver gällande misshandeln. Att du skulle se att handleden är svullen? Och dom fick vrida den rätt? En handled vrider man inte ut led, isåfall har man brutit den.

    INGEN normal kvinna skulle hugga sin killes X i handen och göra detta du beskriver. En. Ormsö kvinna skulle inte göra det öht. Möjligen en bitch-slapp i ansiktet i ren ilska. Men det du beskriver låter som ett psycho som kan göra vad som helst. Skulle passa mig för henne om jag var du. Att hon sedan står helt oberörd och diskar efteråt? Hör du inte själv hur sjukt det låter? Hon låtsas och spelar en roll och leker med din dotter är en pusselbit som passar in just nu.

    Och hur vet du att det är sant att ditt X pojkvän är dömd och att han varit hotfull? Det är väl bara din flickvän dom påstått det eller? Bara den grejen att kolla upp om någon är dömd är ju inte klokt. Då har hon alltså ringt tingsrätten och begärt ut hans domar????

Svar på tråden Nya tjejen misshandlade exet