• Anonym (tidsm­askin)
    Mon 19 Apr 2021 15:59
    4800 visningar
    138 svar
    +3
    138
    4800

    Nya tjejen misshandlade exet

    Vem tvingade in mig i en tidsmaskin när jag inte märkte det?

    Min mamma och pappa skiljdes, check.
    Min mamma hade problem med alkohol, check.
    Min mamma blev ihop med en ny karl med inte direkt bästa ryktet, check.
    Min pappa blev snabbt ihop med en ny tjej, ca 20 år yngre än honom, check.
    Nya tjejen blev snabbt gravid, check.
    Jag var ca 6 år, check.
    Pappas nya gick snabbt och helt upp i rollen som mamma, check.

    Jag kände väldigt tidigt att min pappa avsade sig rollen som förälder så fort han fått en ny "mamma" på plats åt mig. Ja, jag tyade mig mycket till hands nya, men det var ju för att, vem skulle jag anars tya mig till? Mamma, som var en alkoholiseraad drama queen, eller pappa som inte visade på riktigt att han var intresserad av mig, utan mest av sin nya kärlek. Den nya gjorde allt det där som jag ville göra med min mamma eller pappa. Jag och den nya åkte till Stockholm och gick på Skansen och Gröna Lund och ja det var jättekul, och ja det var jättesnällt av henne, men pappa, jag ville göra det med dig. Jag frågade dig om vi kunde åka. Jag och den nya handlade kläder till avslutningen efter första klass, men det var ju dig jag ville ha med och vara fin dotter för. Jag och den nya tog hål i mina öron utan att ens fråga. I hemlighet ville jag att du skulle bli arg, en sån sak gör man inte utan att fråga först. Men icke.

    TS, har du abdikerat och kommer din dotter skriva det här inlägget om 15 år?

  • Anonym (tidsm­askin)
    Mon 19 Apr 2021 19:47
    +1
    Anonym (TS) skrev 2021-04-19 17:03:46 följande:
    Väldigt tråkigt att höra att det blev så för dig. Dock stämmer jag inte in i bilden av din pappa där då jag är en mycket engagerad pappa. Trist som sagt, hur är relationen med alla dessa idag då?
    Det trodde min pappa också att han var. Men bilden du ger av dig själv i tråden säger att du är lika självbedragen som han. Det kanske är en felaktig bild, men det är den du ger helt själv när du skiver.

    Min pappa är inte ihop med min bonusmamma idag. Jag träffar henne ibland ändå eftersom mitt syskon, som jag tycker mycket om. Min biomamma fick hjälp och är idag nykter, och inte längre ihop med samma karl som då. Hon har också flyttat från stan vi bodde vilket var bra för henne. Hon finns i mitt liv sedan dess. Min pappa insåg när han blev ensam och tvingades engagera sig hur fel ute han varit i sin syn på sig själv som pappa, och vi håller på att bygga den relation han trodde han redan hade med mig men det är svårt att göra i efterhand.
Svar på tråden Nya tjejen misshandlade exet