• Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 15:57
    4817 visningar
    138 svar
    -1
    138
    4817

    Nya tjejen misshandlade exet

    Puffisen skrev 2021-04-16 15:39:04 följande:

    Först och främst... stackars barn!din dotter verkar inte ha några stabila föräldrar överhuvudtaget. Du är 45 år och kan inte sätta ner foten och säga ifrån till din tjej att hon inte är mamma till ditt barn!? Låter som ett stabilt förhållande...

    Angående förhör.. Du var inte där och kan inte veta vad som hände. Din 26 åriga tjej får dig till att ljuga? Det är kanske dags för sig att växa upp!!!!

    Men visst ljug du i förhöret å säg att du var hemma och såg allt. Vill höra din förklaring om snuten gör en utredning och kan sätta klockslag när du var och handlade tex. Men snälla för din dotters skull. Be om en fosterfamilj till henne. Låter helt sjukt detta


    Oj, du verkar vara en väldigt stabil och insiktsfull människa. Du bör nog inte läsa här. Hej svejs.
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 16:00
    #29
    Anonym (Kvinna) skrev 2021-04-16 15:40:09 följande:

    Jag är inte insatt i domstolsväsende eller polis så det blir lite gissningar. Ljuga för polis och domstol är vad jag vet straffbart. Sedan har man rätt att vara tyst om det kan skada en (eller om det bara är i USA). Jag tror också att det finns något om att man kan slippa vittna för närstående. Att inte vittna kan också ha något litet straff. Så kolla upp det innan

    MEN du har ju inte sett något - egentligen. Så det finns ingen anledning för dig att ljuga eller undanhålla information. Du var borta och kom tillbaka exet var redan skadat efter att ha spenderat tid med din nya. Men du såg ju inte när/hur/av vem exet blev skadat. Jag tror inte att polisen kommer att bry sig om ditt vittnesmål.

    Även om din nya verkar mycket skyldig...

    Om du vill hjälpa din nya kanske det finns digitala spår som hon kan visa eller använda i en motanmälan.


    Jo precis man kan se vilken tid jag handlat. Och exet har både hotat och trakasserat tjejen. Nog finns en hel del digitala spår från detta. Vad jag förstått har exet hört av sig väldigt mycket till nya men ej fått något svar alls efter denna dag. Nya vill knappt tilltala mig utan tar mest hand om dottern och jobbar.
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 16:16
    #31
    Anonym (Wow) skrev 2021-04-16 16:10:56 följande:

    Din nya är helt gränslös med sitt "leka mamma", sitt aggressiva beteende, lögner, labil och EXTREMT FARLIG!

    Du har bara 2 val, lämna din galna tant eller lämna barnet till mamman.

    Det du beskriver gör att jag förstår varför mamman "trakasserat" (dina ord) den nya. Hon är långt ifrån frisk.

    Stackars unge


    Mamman brister i sitt föräldraskap på många plan och bor dessutom med en man som är dömd för misshandel så som du förstår kan jag inte lämna dotter där. Vilka lögner pratar du om nu?
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 16:41
    #35
    Anonym (Seriöst) skrev 2021-04-16 16:29:00 följande:

    Så om din nya döms för misshandel var ska då dottern vara?

    Varför dömdes han? Har du läst domen?

    På vilket vis brister ditt ex i sitt föräldraskap?

    Du verkar ju brista du med då du gett ansvaret för föräldraskapet till din nya tjej som verkar tro att hon är mamma till din dotter.

    Har din nya visat sms osv som visar att ditt ex trakasserar henne?


    Ja, jag har sett det mesta i hennes telefon. Har sett det med egna ögon på sociala medier också.

    Hon får aggressiva utspel, har skickat henne med samma smutsiga kläder, lagar inte alltid mat till henne, har haft problem med alkohol.

    Okej har verkligen brustit i mitt föräldraskap genom att låta min dotter vara med någon som tagit till sig henne och hittat på saker med henne. Vad skulle jag gjort då? Förbjudit dem från att prata?

    Jag har alltid varit en engagerad pappa och aldrig haft missbruksproblem eller någonting men visst är lika dålig som exet verkligen.

    Har löst två domar, han har misshandlat en man och en kvinna.
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 17:02
    #39
    Anonym (Seriöst) skrev 2021-04-16 16:53:00 följande:

    En bra pappa skulle försöka främja en bra relation mellan sitt barn och barnets mamma, du verkar mer heja på hur allt är nu.

    Din nya får ju aggressiva utspel hon med, att gå så långt som att eventuellt misshandla sin bonusdotters mamma är ju att ta det för långt.

    Ditt ex brister i sitt föräldraskap och behöver nog stöttning, vad får dottern istället för lagad mat? Jag härnäst mina barn var små inte lagat middag alla gånger utan vi har ätit gröt exempelvis.

    Du skulle bromsat din nya i hennes expressfart med din dotter, självklart ska de ha en bra relation men att ta över mammarollen som hon verkar göra känns inte sunt.

    Vad sker om ni gör slut? Ska hon också ha dottern ibland eller vad?

    Så, hur gör du om hon döms för misshandel? För dottern ju ej vistas under samma tak som någon som är dömd för det


    Hon har inte ätit någonting då!! Druckit oboy. Kvinnan är 40+ kan inte städa inte tvätta, inte gå ut med henne, dricker och lever med en aggressiv karl.

    Jag hade så önskat att jag kunnat ha exakt samma lilla flicka fast ihop med denna nya. Hon har gjort allt för henne som en mamma ska till skillnad från hennes sprallade mamma. Jag har försökt allt för att tillmötesgå exet men det är inte helt lätt. Jag tror ej tjejen kommer att dömas för misshandel.

    Och nej hon får inte aggressiva utspel, detta har chockat mig som hänt. Och vet inte ens vad som hänt exakt.

    exet har psykiskt misshandlat och hotat min nya i flera flera år i streck helt oprovocerat, redan efter en vecka.
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 17:03
    #41
    Anonym (Peter) skrev 2021-04-16 16:59:15 följande:

    Du måste göra slut med din nya. Vad hade du ansett om ditt ex nya hade allt det här mot dig?


    Uppenbarligen är han ju kapabel till detta. Jag får ej veta vad som hänt eller varför. Jag vill ej göra slut med henne.
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 17:09
    #43
    Fiona M skrev 2021-04-16 17:07:59 följande:

    Varför vägrar hon berätta vad sim hänt?


    Det är det som är så jävla konstigt. Ingen av dem vill säga vad som hände. Min nuvarande är inte heller helt oskadd.
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 17:22
    #45
    -1
    Anonym (Peter) skrev 2021-04-16 17:10:30 följande:

    Det är klart du inte vill göra slut med en kvinna i sin prime ålder. Men vad gör du när hon är dömd för misshandel mot ditt ex? Mamman till dina barn kommer alltid att vara viktigare än ens nuvarande partner. De är utbytbara jämförbart mot exet. Hon kommer alltid att vara mamma till ditt barn.

    Dessutom verkar inte din nuvarande ha allt på ställ, så att säga? Det har slätt slint i att hon inte förstår sin plats som din flickvän och inte mamma till din dotter. På sättet du kör över ditt ex låter inte bra. Troligen lär ditt ex byta partner en dag hon med. Föreställ dig att hon kör samma race som dig och skaffar ny pappa till dottern och sakta knuffar ut dig. Damerna har alltid förtur som mammor, tyvärr, i systemet så hon kan lättare ordna det här.

    Mitt råd är att göra dig av med lammköttet nu och skaffa dig en vettig och snyggare dam än psykot du har nu. Det finns många fasta kroppar i intelligent form i 20-25 du kan få!


    Det där säger mer om dig och ditt sätt att se på kvinnor. Ja, tyvärr är ju min tjej gravid också och har som sagt henne som mamma till mina barn alla dagar i veckan. Hon är kvinnan jag ska spendera mitt liv med och ingen annan.

    Barn är inga leksaker och jag tänker inte släppa min dotter till ett psykiskt vrak och hennes svin till pojkvän som behandlar min dotter illa.

    Jag tänker inte byta ut min tjej och exet har INTE förtur före exet som är en patetisk ursäkt till mor för att tala ren svenska.

    Hon är mer än en flickvän för mig och har en roll som extramamma. Det kanske du har svårt att ta till dig, du kanske inte varit i samma situation någon gång.

    Hoppas du berättar för din tjej att hon är utbytbar.

    Diskussionen handlar inte om att jag funderar på att lämna tjejen utan på hur jag ska gå vidare med förhör och med vårdnadstvist
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 17:44
    #50
    Valentina01 skrev 2021-04-16 17:34:26 följande:

    Oj det här låter inte bra. Dras du till dessa typer av kvinnor?


    Frågar du även misshandlade kvinnor om de dras till män som slår dem?

    Självklart står det inte på CV:t direkt. Undermedvetet kan jag inte svara på. Vart vill du komma med din onödiga kommentar?
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Fri 16 Apr 2021 17:45
    #51

    [quote=81072164][quote-nick]Anonym (Peter) skrev 2021-04-16 17:32:53 följande:[/quote-nick]Alltså förlåt, men det här låter så wt att jag måste undra om det stämmer eller som någon sa - en fredagstråd. Riktigt wt med kvinnor som slåss, att din flickvän både misshandlar och inte kan göra sig (tar exemplet att hon gör hål i öronen på din dotter. Vilket normalbegåvad kvinna som helst hade ju förstått att man åtminstone frågar mamman oavsett hur galen hon kan vara). Nåväl, jag missunnas inte av det här livet. Lycka till. Tror ändå ditt ex kommer vinna vårdnadstvist för kvinnor vinner enklare än män trots att det inte alltid är helt berättigat. Av någon grund verkar det mindre bra med misshandlande styvpappa än styvmamma så du är nog fucked. Satsa mer på ingen din nya ska ge. Innan hon misshandlar den också vid en provokation. My God.[/quot

    Tror inte hon skulle göra det, nej. Tider har ändrats. Jag tror inte någon skulle be henne om några råd om någonting öht faktiskt.

Svar på tråden Nya tjejen misshandlade exet