Inlägg från: Anonym (Vara eller inte vara) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Vara eller inte vara)

    Vaccin mot covid

    Jag ska vaccinera mig. De som inte vaccinerar sig surfar bara rundor på vågen. Om vi vaccinerar oss och allt går som det ska så kan vi stoppa ev svåra mutationer. Vi kan kanske leva ett mer vanligt liv. Dessa som inte vaccinerar sig borde fråntas visa saker. Vad vet jag inte. Men jag fattar inte varför ovaccinerade ska surfa på vågen av de vaccinerade.

  • Anonym (Vara eller inte vara)
    Tow2Mater skrev 2021-04-17 23:52:59 följande:
    Fick andra dosen för några dar sen, och jag var sjuk i två dar efteråt - konstant frossa, och allmän sjukdomskänsla, fick försöka leda möten mellan varven jag dåsade till i soffan. Har inte varit sjuk på flera år, men både natten och dagen efter vaccinet var jag nästan dackad. Huvudvärk i flera dar. Jag har aldrig reagerat på vaccin, men förstår nu maken som varje gång han tagit influensavaccinet varit halvsjuk ibland i flera veckor och månader efteråt, han slutade tillslut ta dessa vaccin, och han kommer definitivt inte ta covidvaccinet. Förstår absolut dem som inte vill vaccinera om de tidigare haft biverkningar av vacciner!
    Frågan är hur sjuk man då blir om man får sjukdomen. 
  • Anonym (Vara eller inte vara)
    Tow2Mater skrev 2021-04-18 02:50:31 följande:
    Har de hittat ett samband?
    Samband till vad? Om man blir jättesjuk av vaccinet är frågan hur sjuk man blir som ovaccinerad av sjukdomen. Jag förstår inte din fråga.
Svar på tråden Vaccin mot covid