Inlägg från: Anonym (Luna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Luna)

    Vaccin mot covid

    Ska vaccinera mig.Har närstående som blivit jätte sjuka legat på Iva.Trots de varit unga och friska. Rena mardrömmen.Vill även göra det jag kan för att detta ska få något slut.Så många ensamma nu.

  • Anonym (Luna)

    [quote=81074200][quote-nick]Anonym (Vara eller inte vara) skrev 2021-04-18 00:40:14 följande:[/quote-nick]Frågan är hur sjuk man då blir om man får sjukdomen. [/quote

    Tankar precis samma som du. Bra reflektion!

  • Anonym (Luna)
    Xenia skrev 2021-04-18 17:25:54 följande:

    Ja, jag väntar otåligt. Jag tar vaccin oavsett vilket det är.

    En del som varit vältränade och levt sunt men inte varit purunga har faktiskt dött ändå. Jag vill verkligen inte få covid-19. Det är inte bara att dö som oroar mig utan risken att få ligga i respirator. 

    Sjukvårdspersonalen har ett helvete. Förra sommaren fick de förkortad semester. Nu sliter de och vet inte hur det blir med årets semester. 

    Men de unga bryr sig inte om några restriktioner och blir sjuka. De dör kanske inte, men sjuksköterskorna blir utbrända och funderar på att sluta. Vilket gör att det blir ännu slitigare för de som är kvar.


    Jätte bra skrivit :) Hur ska alla som jobbar i vården orka! De gör ett jätte jobb och förtjänar drägliga arbetsvillkor och lön!
Svar på tråden Vaccin mot covid