Inlägg från: Anonym (Ej) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Ej)

    Vaccin mot covid

    Så jäkla ovanligt är det ändå inte. Jag jobbar inom vården och bara på min arbetsplats (ca 70 pers) så har vi minst 3 som fått det två ggr... och då jobbar vi inte ens med covid...


    Anonym (B) skrev 2021-04-17 14:31:19 följande:

    Alltså så irriterande med folk som säger man kan bli smittad igen. Forskare i ämnet säger att det är mkt ovanligt. Bara för det ev kan hända betyder det inte automatiskt att det är vanligt. Omg. 


  • Anonym (Ej)

    Men snälla nån, öppna en tidning eller sätt på nyheterna?eller titta på presskonferenserna från Fhm? Eller Aftonbladets Corona-chatt. Hur kan någon undgå information omCovid-19 idag?

    Som bonusinfo direkt:Sverige ligger väldigt illa till i jämförelse med de allra flesta länder vad gäller smittspridning nu (men inte gällande dödlighet för vi har hunnit vaccinera de sköraste). Men det dör ju fortfarande rätt många och eftersom smittan ökar bland yngre så är det ju de som drabbas hårt. Även av långtidscovid.


    mari123 skrev 2021-04-18 08:39:18 följande:

    Okej! Vad har du läst eller hört det? 


  • Anonym (Ej)

    Det fanns fler förslag. Och ja, Aftonbladet uppdaterar dagligen statistik över exempelvis döda så det tycker jag absolut man kan använda sig av om alternativet är att förvånas över att vi har en hög smittspridning i vårt land.

    av


    mari123 skrev 2021-04-18 10:09:44 följande:

    Hrm dör det fortfarande "rätt många"? Sa man det på "Aftonbladets corona-chatt"? Samma Aftonblad som på löpsedlarna gapar om "Anneli som gick ner 30 kilo på en vecka" och "så får du bättre sexliv på semestern"!? DET Aftonbladet?


  • Anonym (Ej)

    I USA, antar jag? För tror inte det blir aktuellt så tidigt här.


    AmericanMommy skrev 2021-04-18 15:24:17 följande:

    Har redan vaccinerat mig, min man med. Hoppas barnen kan få det snart också. Dom tror att barn 12+ kanske kan få till sommaren. Vore bra om dom kunde få innan hösten iallafall.

    Jag hoppas verkligen att de flesta väljer att vaccinera sig.


  • Anonym (Ej)

    Jo men dels så dröjer det nog tills vi vaccinerat alla och dels så tror jag att processen att godkänna vaccinet till barn är mer omständig, i brist på bättre ord.


    AmericanMommy skrev 2021-04-18 16:51:33 följande:

    Ja, USA, men Sverige borde ju hinna ikapp snart när det blir bättre tillgång till vaccin.


Svar på tråden Vaccin mot covid