Inlägg från: Anonym (nja) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nja)

    Vaccin mot covid

    Ja, men inte med Astras vaccin. Jag är kvinna i 40-årsåldern och har redan haft mycket mild covid, och har antikroppar. Jag resonerar som så att jag enbart vaccinerar mig för andras skull (inte sprida smitta) och inte för min egen (får troligen mild sjukdom igen om jag får det två gånger), och då gör jag det gärna, men inte med risk för de allvarligaste biverkningarna. Ja, jag vet att den risken är ungefär som att bli träffad av blixten, men jag har blivit träffad av blixten, så...

  • Anonym (nja)
    Anonym (Fd Får för 4 år sedan..) skrev 2021-04-16 22:53:54 följande:

    x22report.com/aiovg_videos/charlene-ty-the-establishment-has-been-holding-back-cures-for-cancer/

    Lyssna på det där.. 45 min.. Lite segt i inledningen.

    Men vill man fortfarande ta vaccin efter det är man totalt blåst i skallen..

    Dags att vakna upp nu och inse att vi blivit totalt röv knullade i generationer..

    Jag bemöter endast de som har lyssnat på detta och fortfarande inte inser fakta.

    Ni som inte lyssnat mmen som skriver ändå.. Glöm att ni får svar..


    Jag lyssnade. Min enda kommentar blir "jag tycker synd om dig".
  • Anonym (nja)
    Anonym (försöker hjälpa 70+) skrev 2021-04-19 18:52:57 följande:
    Astras vaccin kommer inte få denna pandemi att dö ut. Skyddseffekten är på tok för låg för att det ska skapas någon flockimmunitet. Inte ens om 100% skulle vaccinera sig med Astras vaccin skulle vi nå målet.

    Finns ingen peer review studie som visar på något annat än cirka 60% skyddseffekt för Astra-vaccinet.  Om man lyfter blicken så inser man snabbt att det behövs effektivare vaccin för att nå målet. Det Astra på sin höjd kan göra är att dämpa hastigheten i spridningen, men nu ges ju Astra bara till sådana som ändå ska leva socialt distanserat. De kommer tvingas fortsätta göra det, även efter en dos med Astras vaccin, då skyddet är alldeles för dåligt. 

    Jag kommer inte låta mig vaccineras med Astras vaccin då det blir min tur. Finns ingen anledning att ta ett så lågeffektivt vaccin, som dessutom är känt för sina biverkningar. Vad ska jag med det till?
    Det man visat med Astras vaccin är att det skyddar mot allvarlig sjukdom/behov av intensivvård, även om man blir smittad. Det borde väl ändå vara något att sträva efter för de flesta människor? Skulle 100% av Sveriges befolkning vaccineras med Astras så kanske vi trots allt kan leva normalt, sjukhusen kan fungera som vanligt och Covid-19 drabbar oss som vilken förkylning som helst.
  • Anonym (nja)
    Anonym (Ph) skrev 2021-04-22 13:41:18 följande:

    Ni behöver inte sitta och gissa, det står klart och tydligt på FHM med vilka intervall de olika vaccinen ska ges.


    Jag jobbar på Sahlgrenska sjukhuset i Göteborg. Här har Astras vaccin getts med 10 veckors mellanrum (men är pausat nu för personal).
Svar på tråden Vaccin mot covid