• Anonym (ARG!!­!)
    Tue 27 Apr 2021 19:45
    3803 visningar
    272 svar
    272
    3803

    Vaccin mot covid

    Tecum skrev 2021-04-27 17:54:31 följande:
    . Eller boka en tid i taget och avstå om det är Astra. Är man en riskgrupp pga hälsoproblem kan man få något annat än Astra.
    Vilka hälsoproblem skulle räknas till att slippa få Astra menar du? Stockholm har ju visat att dom skiter fullständigt i vad åldringarna själva vill ställa upp med sin egen kropp på. Det här är en JÄVLA stil av Stockholm att göra så här mot dom äldre! Det kommer att sluta med att dom som inte ville ha Astra inte kommer att ta något vaccin alls och det kommer i förlängningen att kosta mer i vårdkostnader och att smittspridningen inte går ner än att ge det fåtal som inte vill ha Astra ett annat vaccin. Fattar inte varför det här jävla DDR landet är så totalt hänsynslösa mot våra åldringar! Skrikandes
  • Anonym (ARG!!­!)
    Tue 27 Apr 2021 21:34

    Hur fel eller rätt somliga än må ha gällande Astra så finns det många äldre som inte kommer att ta Astra under några omständigheter. Vad kommer att hända med dom nu? När kan dom få ett annat vaccin? Betyder det här att vart dom än vänder sig i Stockholm så kommer dom enbart att erbjudas Astra? Kan dom verkligen inte lyckas få ett vaccin som dom känner sig bekväma med?

  • Anonym (ARG!!­!)
    Tue 27 Apr 2021 21:47
    Anonym (Ph) skrev 2021-04-27 21:37:12 följande:
    Vi har tillgång till de vaccin vi har. Det är inte en affär vet du, där man kan gå in och välja vad man vill ha. Är man så livrädd för Astra så får någon kanske förklara för dem, det håller sjukvården på med hela tiden, Eller så får man vänta, tills tillgången är bättre och man kan välja.
    Men vet du, det finns ju mångdubbelt mer Pfizer än Astra doser så det kan omöjligt stämma att om Astravägrarna får något annat så raseras hela vaccinationsplanen. Tillgången av annat vaccin står och faller inte med några Astravägrare som får ett annat vaccin.

    Regimen vill prångla ut rävgiftet Astra och offrar dom äldres liv i processen. Så enkelt är det. Typ att lite svinn får man tåla tänker dom. Sverige är som vanligt efterblivet och tror att dom kan och vet bäst trots att hela världen gör något annat. Sverige har gått tvärt emot alla andra länder från början med pandemin och nu fortsätter Sverige i samma anda och ger ut Astra trots att många, många länder har stoppat Astra och i USA är det inte godkänt alls och kommer inte heller att bli det.
  • Anonym (ARG!!­!)
    Tue 27 Apr 2021 21:51
    Anonym (försöker hjälpa 70+) skrev 2021-04-27 21:42:26 följande:
    De kan få rätt vaccin när som helst. Se det som en fiskdamm. De 70+ som vaccinfiskat har alla fått napp efter ett antal försök. Tycker de anställda på Folkhälsomyndigheten och de inom regeringen kan injicera sig själva med Astras hopkok. 
    Jag vet att det finns dom som har lyckats efter x antal försök men det var ju före dagens DDR memo gick ut. Kommer det att fungera att gå runt till femtielva olika ställen from nu eller kommer det att eka i kör: Du är äldre än 65 så du får Astra eller inget alls?
  • Anonym (ARG!!­!)
    Tue 27 Apr 2021 22:07
    Anonym (försöker hjälpa 70+) skrev 2021-04-27 22:05:21 följande:
    Vad är fakta för dig? Att alla vaccin oavsett teknik är lika bra, och att Astras vaccin inte är farligare eller ger fler och allvarligare biverkningar än Pfizers vaccin?

    Alla de länder som förbjudit användandet av Astravaccinet är då också faktaresistenta? Du kanske ska kontakta de länderna och utbilda dem? Du kan ju börja med USAGlad 
    Du kan ju säga att Folkhälsomyndigheten i Sverige säger att det är ett jättebra vaccin Glad
    +1
  • Anonym (ARG!!­!)
    Tue 27 Apr 2021 23:03

    Jag förstår inte varför ni enbart jämför Astra med att få covid? Det är liksom inte bara dom två alternativen som finns. Det finns bättre vaccin än just Astra så varför inte bara skrota Astra som så många andra länder redan har gjort och köra på vaccin som är bättre och säkrare?

    Dessutom som en annan del av Astraproblemet så är det ju att det är mycket möjligt att man inte kommer att släppas in i olika länder om man har tagit just Astra just för att det anses vara betydligt mycket sämre än andra alternativ.

Svar på tråden Vaccin mot covid