Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Hur blir man takt med sina grannar?

  Lör 17 apr 07:51 Läst 0 gånger Totalt 49 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (XY) - Visa alla inlägg
 • Anonym (XY)
  Återställ
  Lör 17 apr 07:51 #5

  Säger bara hej till mina grannar. Har ingen direkt vilja att träffas eller ha nåt spring i tid och otid. Jag är dessutom väldigt dålig på sociala kontakter. Är usel på att kallprata.

 • Anonym (XY)
  Återställ
  Lör 17 apr 15:42 #14
  Anonym (Lisa) skrev 2021-04-17 10:13:18 följande:

  Tack för all input!

  Men.... vilka umgås ni med då under pandemin? Ni som inte vill hänga med grannarna?

  Jag har många fina vänner men det bor inne i stan eller i närliggande städer och pga pandemin så ses vi inte. Att kunna umgås med grannar utomhus är ju väldigt optimalt dessa tider. Detta är ocksågrannar jag klickar bra med och som har barn i samma ålder (vill poängtera inga förskolebarn).

  Jag längta verkligen efter att ha en nära vän nära. Det är nog drömmen. Att inte behöva planera helgerna för att träffa sina vänner utan att gå utanför dörren och ha möjlighet till spontana trevliga möten.

  Vilka umgås ni med nu, förutom familjen? (Coronasäkert såklart!)


  Jag har bara en kompis, min fru ingen vän och vi umgås inte med några par så det är rätt enkelt gör oss även om det är pandemi eller inte.

  Min kompis och jag har i stort sett träffats hela tiden och supit till det och kolla på hockey och fotboll. Våra vuxna barn och våra gamla föräldrar har vi också träffat hela tiden med.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll