• Anonym (Karla­rnas bira :))
    Sun 18 Apr 2021 15:24
    2012 visningar
    49 svar
    49
    2012

    Hur blir man takt med sina grannar?

    Du sa en rätt intressant grej "Karlarna har inga problem att ses och ta en bira". Det brukar kanske vara tvärtom, att kvinnorna är socialare, men för dig i din situation där.

    Häng på karlarna och ta en bira med dem istället om nu damerna envisas med att vara asociala. Nu är inte det alls lika kul som vin med andra kvinnor, men det kan nog vara ganska trevligt det med.

    Särskilt jämfört med ingenting är det trevligt. Hellre killkompisar än inga kompisar alls. 

  • Anonym (Karla­rnas bira :))
    Sun 18 Apr 2021 15:42
    #26
    Anonym (Absolut inte) skrev 2021-04-18 15:34:04 följande:
    Jag hade tyckt det var sjukt jobbigt att ha en granne som ville ha vinkvällar och umgås som vänner. Det har jag noll intresse av att göra med grannar. Jag kan heja och vara trevlig när man möts men vill inte umgås nära med dem. Vill kunna vara ute och pyssla utan att grannar kommer och pratar så fort de ser en.

    Du letar socialt liv på fel ställe, det är snarare du som är märklig.
    Är väl inte så konstigt om karlarna i grannskapet umgås och "tar en bira" ihop? Då känns det skumt att bara heja på varandra och inte umgås.

    Nej, jag hade försökt haka på karlarna där i sådana fall. Kan stoppa en raggsocka innanför byxorna och prata sport. Hellre det än att vara ensam.
  • Anonym (Karla­rnas bira :))
    Sun 18 Apr 2021 17:46
    #38
    Anonym (Lisa) skrev 2021-04-18 16:35:13 följande:
    Synd att jag varken gillar öl eller fotbollssnack ;) annars hade det varit super
    Jag hade hängt på ändå och försökt smyga in ämnen jag hade velat prata om i samtalet. "Ja Zlatan osv. öl och hockey. Jävla feminister och allt det där. Håller med där, men vet ni att sex and the city skall spela in en ny säsong?" Eller kanske subtilt försökt byta ut öl mot vin. "Jag vet att det är inte öl fan? men denna är rätt god fan ändå fan, smaka varsitt glas vafan?"

    Lite diskret sådär. Låtsas vara en av grabbarna, få deras förtroende och ändå kunna få lite utlopp för saker jag kanske vill diskutera. Är faktiskt helt ok att göra så när kärringarna är asociala.
Svar på tråden Hur blir man takt med sina grannar?