• Jag är bara jag

    ivf med donatorägg

    Vi fick 4 blastocyster varav 2 frystes ner ena gången och 5 blastocyster varav 3 frystes ner den andra gången. Blev 2 barn av det. Så det låter lite klent. Det är inte ens ett bra resultat för nån med egna ägg. Av en donator förväntar man sig mer. Jag vet dom som fått 10 blastocyster tom.

  • Jag är bara jag
    Officerskan skrev 2021-04-19 22:32:13 följande:
    Hej Jagärbarajag!
    Tack för svar! Det låter mer som det resultatet jag förväntade mig, får man fråga vilken klinik ni använde er av? Vi har gjort allt på Vitanova i Danmark, jag vet inte riktigt vad ja ska göra känner mig blåst av kliniken sen är det klart att det kanske funkar med bara ett ägg men känns ju väldigt osäkert ochså med tanke på att det inte är en blastocyst...
    Ärligt sagt så hade jag inte satt in nåt annat än 2 blastocyster. Innan man hamnar i ÄD har man ju redan oftast försökt flera år, kanske gjort flera IVF:er med egna ägg och bekostat det själv om man är till åren. DÅ vill man ha bästa tänkbara förutsättningar när man går vidare till nåt som är ännu dyrare. Och som många av oss gjort utomlands. Vi gjorde våra i Tjeckien på Unica i Brno. Det tog flera insättningar, men det berodde inte på embryona utan att jag krävde annan medicinering pga flera missfall. Embryona var bra. Jag blev gravid 4 gånger med 5 av embryona och efter många år blev det två barn. Vi fick chansen 55% med 2 blastisar och 45% med en och via FET. Båda barnen är FET-barn.

    Du ska alltså göra FET nu snart med det enda embryot? Vilken chans anser kliniken att ni har då? Visst kan det ju räcka med ett ägg, men man brukar vanligen få fler och de brukar odlas 5 dagar för att öka chansen.
Svar på tråden ivf med donatorägg