Inlägg från: Vicki89 |Visa alla inlägg
  • Vicki89

    Vi som plussat från tråden letrozol, PCO

    Hej alla!

    Bra idé med tråden! Skriver upp mig på listan. Vul på onsdag, hoppas hoppas att allt ser bra ut!

    Lofffsan: 5/12

    Russin112: Bf 10/12

    Vicki89: Bf 14/12

  • Vicki89
    Russin112 skrev 2021-04-23 14:51:54 följande:

    Min lilla skrutt hade ett stark hjärtslag, helt fantastiskt att både få se och höra! Den var ca 8-9 mm så flyttades bak en dag. Ska tillbaka om en vecka och få kika igen. Kunde inte vara lyckligare!!


    Åh underbart, så glad jag blir att höra det!
  • Vicki89
    Russin112 skrev 2021-04-23 17:54:47 följande:

    Tack:D

    Här är en bild på lillen


    Tänk att den där lilla bönan ska bli en liten bebis! Så otroligt! <3 så härligt att allt såg så bra ut!
  • Vicki89
    Lofffsan skrev 2021-04-23 20:03:13 följande:

    Jag förstår dig verkligen! Är sån häftig känsla :D <3

    Jag ska tillbaka den 5/5, sen har jag kub 2/6.så får se om barnmorskan tycker jag ska ha något där emellan :) känns just nu som det är lång tid... :|

    Jaa, shit illamående är så sjuk påfrestande!! Jag är hemma varannan dag och spyr.. Sen som jag tidigare sagt så jobbar jag ju som tandhygienist så viss mundoft får en att spy bara av tanken!!!

    Men skönt att du hittat något som fungerar äbåd, och hoppas illamående armband funkar för dig med :)Vi får hoppas du slipper illamåendet mer, och vila är viktigt :)Välkommen hit m! Så sjukt kul att vi är så många :D


    Hahah åh fy är inte avundsjuk på det! Äcklig andedräkt alltså, usch! Jag fick kväljningar av någon reklam på tv precis där de åt mjukglass, fråga mig inte varför! Haha!
  • Vicki89
    Lofffsan skrev 2021-04-23 23:17:27 följande:

    Jaa du, jag känner så igen mig, våra små var väl ungefär lika gamla (född juli 19)! Så lugna stunder är det sällsynt med, tur pappan är hemma mycket och en favorit av dottern!

    Vad innebär det?Haha jaaa, sjukt vad kroppen bara kopplar olika smaker, dofter som man aldrig gjorde innan! Nu älskar jag multijuice men aldrig varit ett fan av det innan! Haha


    Då är vi tre med jämngamla barn här, min son är född i september -19. Det är verkligen full fart här hemma, från det att han vaknar tills han somnar.

    Jaa, juice är verkligen så gott nu! Minns att jag var sugen på juice och frukt när jag väntade sonen med, samma sak nu igen.
  • Vicki89
    jjkkll skrev 2021-04-28 06:15:57 följande:

    Tror jag håller på att få missfall :(

    Mensvärk och brun rosa flytningar!

    Vet inte vad jag ska göra? Tror vul inte gör något? Är bara i 6+3 och om jag ändå blöder så känns de typ onödigt!


    Åh nej! Men det kan ju vara annat, i min gravidapp står det att det är vanligt med rosa flytningar och små blödningar i början av graviditeten. Har det tilltagit?
  • Vicki89
    jjkkll skrev 2021-04-28 07:50:14 följande:

    Update: har ju vul inbokat på måndag. Kommer inte göra ett tidigare vul risken finns ju att de ändå inte syns några hjärtslag nu. Och är de mf så ändrar ju inte ett tidigare vul situationen ändå.


    Hur går det jjkkll? Tänker på dig!
  • Vicki89
    jjkkll skrev 2021-04-28 13:14:04 följande:

    Update: ringde min gyn men hon hade ingen telefontid så ringde min gamla gyn.

    Gamla gyn ville att jag skulle komma in på en undersökning iom att jag har mensvärk och bruna flytningar. 

    Hon kunde mäta en hinnsäck till v. 5+2 (jag ska vara i 6+3) så förmodligen ett ma. Jag ska dit om en vecka igen så de kan bekräfta missfallet vet inte om jag eventuell kommer få tabletter då om de inte kommit igång av sig själv. 

    De bruna flytningarna har varken ökat eller minskat och mensvärken kommer och går. 


    Så oerhört tråkigt att höra, har själv varit med om samma sak och vet hur bottenlös den där känslan är. Säg till om du behöver prata. <3 Ta hand om dig!
  • Vicki89

    Hej på er!

    Det var länge sedan jag uppdaterade här! Jag går in i vecka 9 (8+0) idag! Var på ultraljud förra veckan som visade en liten böna med hjärta som slog fint. <3

    Har varit lätt illamående framför allt på eftermiddagarna, men det har börjat bli bättre nu sedan några dagar tillbaka. Har också varit jättetrött och trodde att det hade blivit bättre också, men igår var jag så trött efter att ha nattat min son att jag gick och lade mig vid kl. 20:30 och sov sedan ända fram till nu när jag ska gå upp för att få till jobbet. Så tidigt skulle jag aldrig ha somnat annars!

Svar på tråden Vi som plussat från tråden letrozol, PCO