• Anonym

    Vet att jag borde lämna, är jag ensam?

    Du vet att du måste. Du måste det för barnens skull. 
    Kontakta en kvinnojour , de kommer ta hand om dig.
    En dag i taget. 
    Din ork och kraft kommer att komma tillbaka om du lämnar detta destruktiva förhållande.

  • Anonym
    Anonym (MissFörstådd) skrev 2021-04-22 22:28:44 följande:

    -GameofThrones: jag vet vad jag måste göra, jag vet bara hur processen är. Har gått igenom detta tidigare. Min fd var missbrukare och slog mig och vår dotter och jag lämnade då hon var 1,5 år. Jag trodde mer på vad kvinnor i min situation kunde få för stöd än vad vi fick. Han gick fri, och fick skadestånd på 40.000 +10.000 till min dotter. Vi fick fängelse, enligt mig. Sätt inlåst i ett rum, med delad matsal med andra kvinnor, han gick fri!!!

    Denna man är arab, med ett stort nätverk, jag är rädd för konsekvenserna. Jag känner att en plan är att få honom att tröttna på mig... lämna i fred. Vi har parterapi imorgon, men jag måste ju hålla käft om detta. Idag är min dotter 11, och fattar allt, tyvärr.. våra gemensamma är 3 och 1. Jag verkligen hatar mig själv för att jag satt dottern i detta ännu en gång!!


    Om dina barn berättar om detta på dagis eller skola så blir ni anmälda till soc. Även din föräldraförmåga kommer då att ifrågasättas eftersom du låter barnen leva i en våldsam miljö
  • Anonym
    Anonym (MissFörstådd) skrev 2021-04-22 22:50:51 följande:

    Anonym- jag känner till processen, och jag vet att soc hade förstått en kvinna som är rädd att lämna sin man i denna situation, dem vet precis vad kvinnan går igenom. Har varit där förut!


    Om du har tilltro till dem -ta emot deras hjälp!
Svar på tråden Vet att jag borde lämna, är jag ensam?