Inlägg från: NatMar005 |Visa alla inlägg
  • NatMar005

    BF Januari 2022 ????

    Hej på er!

    Har övertalat mig själv att jag måste våga mig in här nu. Känner igen ett par stycken av er ifrån andra trådar så er har jag ju lite koll på. :)

    Är i v6+5 med bf 21/1. Har 5mf, 1ma och 1 utomkveds i ryggen senaste mf månaden innan jag plussade nu. Bor i Halland, är 33 år och det är första barnet. Det här är 27:e försöket för oss.

    Jag är livrädd och vågar ännu inte gå med i någon fb-grupp utan stannar gärna här tills jag passerat v12 känner jag. Det har jag inte gjort sedan 2017 nämligen.

    Var på vul för ett par dagar sedan, allt såg bra ut och fick även veta att vi väntar tvillingar. Helt sjukt!!

  • NatMar005
    Jojjans skrev 2021-05-26 12:31:50 följande:

    Sååå stort grattis! Både till en efterlängtad graviditet och till tvillingar :)

    Men låter märkligt med uträkningen. Jag är i 6+0 och har BF 18/1.


    Tack!

    Det är vad min app säger men bf stämmer väl sällan ändå, hehe. Sen med tvillingar föder man ju ofta tidigare så. Vi får väl se vad barnmorskan sätter för bf-datum nästa vecka. :)
  • NatMar005
    hejhejkola skrev 2021-05-26 13:06:17 följande:

    Stort grattis!! Och vad roligt med tvillingar!

    Vad skönt för er som ska på så tidiga ultraljud! Jag var hos bm i måndags och hon bokade in ett tidigt ultraljud den 23 juni, pga mina 3 tidigare missfall. Kommer vara i v. 10+6 då. 4 veckor till!!! Orkar inte vänta haha.


    Jq det känns jätteskönt, är ju inskriven på gyn så då går jag på vul from v6 tom v12 varannan vecka åtminstone. Nu varje åga tvillingar. Vet inte hur det blir på mvc sen faktiskt men tätare lär det bli pga det sistnämnda. Förstår att du är otålig! <3
    Jojjans skrev 2021-05-26 15:20:06 följande:

    Jahaa så är det kanske, att appen anpassar bf efter att det är tvillingar. Hur känner du inför att det är två?


    Nej det vet jag väl inte om den gör, menade mer att jag mest troligt kommer föda ännu tidigare än så. Med tvillingar säger de att man ska vara förberedd from v25 vilket känns jäkligt läskigt faktiskt. Är lite obrydd över själva bf-datumet jag fått ifrån apparna just nu, tänker att jag ändå kommer få ett nytt datum av barnmorskan och ställer in mig på att jag kommer föda för tidigt oavsett så det blir vad det blir. Finns så mycket annat för mig att oroa mig för när det gäller den här graviditeten. <3
  • NatMar005
    Jojjans skrev 2021-05-26 15:20:06 följande:

    Jahaa så är det kanske, att appen anpassar bf efter att det är tvillingar. Hur känner du inför att det är två?


    PS. Jag år totalt skräckslagen över att det är två!! Haha.
  • NatMar005
    Ericky skrev 2021-05-26 20:39:39 följande:

    Känns så tråkigt att behöva lämna denna grupp, men idag är missfallet ett faktum med blödningar rikliga som mens och ordentlig mensvärk. Och fortsatt svaga gravtest.

    Önskar alla er andra stort lycka till <3


    Men neeeej, åh vad ledsen jag blir för din skull. Jag hoppades så på att detta skulle vara ert guldägg. Önskar att det fanns något jag kunde säga för att lindra din sorg och ångest. Ochvatt jag kunde ge dig den största kramen!! <3
  • NatMar005
    Steeph skrev 2021-05-26 20:51:18 följande:

    Åh nej vad ledsen jag blir stor kram!

    Mina rosa flytningar har startat igång lite ikväll igen så mitt hopp om en bra graviditet har börjar försvinna helt. Jag bara väntar nu.


    Du känner din kropp väst naturligtvis men jag har fått till mig att så länge det är rosablandade flytningar så behöver det inte vara någonting utan att det kan vara vanligt i första trimestern. Jag hoppas med allt jag har in i det sista att det är så för dig och att det gär fröet stannar. Tänker på dig. <3
  • NatMar005
    mariell94 skrev 2021-05-31 08:59:08 följande:

    Hemligheten är ute, för vår del. 

    Nära vänner som vi inte kunnat undvika ställde oss mot väggen i helgen och sa skämtsamt att vi nu faktiskt får berätta  så då beslöt vi oss för att berätta för våra mammor också, på mors dag. 

    det är än väldigt tidigt, men skönt att inte behöva ljuga och komma med bortförklaringar! 

    Nu känns det dock som att det kommer att börja blöda bara för att vi har berättat, som att det är någon karmaeffekt som träder i kraft och förstör allt... 


    Förstår hur du menar och tänker. Vi berättade för svärföräldrarna igår, mors dag och allt, men de reagerade inte direkt med att bli överlyckliga vilket gjorde mig och minnsambo väldigt ledsna..

    Så otroligt tråkigt särskilt när vi har kämpat så som vi har gjort och de vet om det. Vi får bara glädjas åt att så många andra är lyckliga för vår skull men visst skaver det..
  • NatMar005
    Lilja3389 skrev 2021-06-13 21:27:22 följande:

    Dags för vul imorgon.

    Så blandade känslor inför de. Eftersom sist gång fick vi veta om vårt Missed abortion då. Men hoppet finns kvar även om vi är på spänn inför imorgon. Kommer bli svårt att jobba på förmiddagen:o


    Jag har med vul idag och är så nervös och rädd inför det. Efter så många mf så är jag så rädd för att inte få höra pickande hjärtan..
  • NatMar005

    "Grattis, jag ser två starka fina hjärtan här!" - det var det första vi fick höra och vi började gråta hejdlöst bägge två.

    Tills hon plötsligt ändrade sig och sa "ojdå, jag misstog visst navelsträngen för hjärta. Det händer ibland. Tyvärr, ni har fått ett MA på det ena fostret och hinnsäcken ser dessutom blodfylld ut vilket ökar risken för missfallsblödning vilket i sin tur kan påverka den andra graviditeten också. Vi får vänta och se samt följa upp med ett nytt ultraljud om en vecka".

    Och där slukade det stora svarta hålet oss en gång till.

  • NatMar005
    Jojjans skrev 2021-06-17 06:07:00 följande:

    Intressant med KUB och restriktionerna, inte ens slagit mig att det påverkar, men covid påverkar verkligen ALLT.

    Jag har ju min inskrivning först i 10+1, hoppas verkligen det finns tider kvar att boka för KUB då.

    Jag fick för några dagar sen sammandragningar. Har förstört att det är otroligt tidigt men googlade massor och det förekommer. Såklart blev jag jätteorolig efter att ha både fått sena missfall och fött prematurt. Fick göra urinodling och det fanns minimalt med spår av bakterier så jag fick penicillin. Men oron släpper inte helt. När jag gick mitt sena missfall, som antagligen berodde på att moderkakan infekterats, så fick jag också en uvi i ungefär vecka 10 som jag åt antibiotika för. Det är säkert minimal risk att historien upprepar sig, men känns ändå obehagligt med samma mönster. Skönt att jag snart går på semester och får varva ner ordentligt.

    Hur mår ni andra i era graviditeter? Är det fler än jag som tycker att det känns lite lättare fysiskt och att tiden äntligen går lite snabbare?


    V8+6 nu. Mår fortfarande pyton, symptomen hsr eskalerat senaste 10 dagarna. Kan knappt äta någonting, alla lukter är hemska, kräks bara jag borstar tänderna. Men ligamentsmärtorna har minskat, jag är mindre uppblåst och inte riktigt lika trött längre. Nästäppa, kissnödigheten är fortfarande jobbiga. Humörsvängningar ska vi inte tala om, lipar för allt!

    Nytt ul på måndag. Ber en stilla bön om att det fortfarande pickar ett hjärta därinne. Fick ju MA på tvillingen och kan tänka mig att jag fortfarande hsr dubbelt upp med hormoner liksom vilket säkert kan förklara varför jag mår så pissigt. Både längtar efter och fasar inför spökveckor..
Svar på tråden BF Januari 2022 ????