Inlägg från: superbloom |Visa alla inlägg
  • superbloom

    BF Januari 2022 ????

    Hej på er!

    Jag hoppar också in här. Jag plussade lite oväntat igår och vågar inte riktigt tro att det är sant. Om det finns någon facebookgrupp är jag gärna med i den. :)

    BF januari 2022

    2 januari - Venom18

    4 januari - Obalem

    5 januari - Humlesurr

    6 januari - LinaJ87

    6 januari - 96Linneaa

    7 ? Januari - iloverooti

    9 Januari - melle90

    10 januari - JosHed

    10 januari - Link92

    10 januari - superbloom

    12 januari - Amandannn

    12 januari - Stjärnhimmeln

    16 januari - Elena92

  • superbloom
    Hwden skrev 2021-05-05 17:30:52 följande:

    Jag vågar inte gå med i en FB-grupp innan jag vet vad vi ser & vad Gyn säger på första VUL. Finns det någon mer som jag som är kvar här också en stund? Kan inte ni dela med er mer om er själva;

    Ålder? Första eller barn innan? BF? Stad? Hur mår ni nu?

    Jag kan börja; Jag är 31år & det här skulle vara mitt första <3 BF 9 januari 2022.

    Mår ganska bra men känner också mycket; illamående men inte så farligt, hungrig konstant & kan bli dödstrött på en sekund ibland. Humöret tror jag också att det är mycket som händer inuti. :)


    Absolut! Jag såg hur mycket ni har kämpat i ditt inlägg ovanför. Jag håller tummarna för att det går bra den här gången <3

    Jag är 32, och det här skulle i så fall vara mitt (och sambons) första barn. BF är 10 januari, men det kommer säkert att ändras. Jag mår bra, förutom att jag idag och igår har blivit jättetrött i omgångar, och jag är nu galet hungrig, så det får bli ett mellanmål innan maten.
  • superbloom
    Bula2021 skrev 2021-06-29 13:56:49 följande:

    Har alla dragit till nån Facebook-grupp eller är det någon kvar bara här? :)


    De flesta av oss är nog på facebook nu! Säg till om du vill gå med, så får vi försöka kommunicera det till hon som är admin för gruppen. :) 
  • superbloom
    madand skrev 2021-06-30 13:39:28 följande:
    Jag hade gärna velat bli inbjuden till gruppen :)
    Jag skickade ett meddelande till dig! :) 
  • superbloom
    Stjärnhimmeln skrev 2021-06-30 10:40:32 följande:

    Ni som inte är vaccinerade ännu, hur tänker ni?


    Jag kommer ta det. Jag har fått tid för min första dos i nästa vecka, och då är jag i v. 13+1. Det känns tryggare för min del. Jag är väldigt orolig att få covid efter v. 20 och då riskera förtidig födsel. Min barnmorska sa att de hade några sådana fall. Å andra sidan har jag full förståelse för de som vill vänta också. Man ska göra det som känns bäst för en själv :) 
  • superbloom
    Rådjuret28 skrev 2021-06-30 20:33:31 följande:

    jag blir gärna också inbjuden i gruppen nu :)


    Skicka ett meddelande till mig så hjälper jag dig!
  • superbloom
    Bula2021 skrev 2021-07-05 13:45:23 följande:
    Men visst känns det som att det borde komma en förändring även inom vården snart, med anhöriga som får följa med? Håller verkligen tummarna för det iaf!
    Hos oss kom den förändringen förra veckan, så bara ett par dagar innan KUB för vår del. Så det verkar vara på gång! 
  • superbloom
    Bula2021 skrev 2021-07-05 14:10:41 följande:
    Får partner följa med in på sjukhus vid ultraljud hos er? Det är ju fantastiskt! Här i Värmland är det ingen ändring än tyvärr :( Men däremot får folk sitta hur många de vill på uteserveringar?. helt sjukt!
    Ja, men det ändrades som sagt först förra veckan. Endast en medföljande får vara med och inga barn. Det var väldigt skönt för mig, som varit lite av ett nervvrak innan, även om jag såklart förstår varför det varit begränsat tidigare. Hoppas verkligen partner får vara med hos er snart!
  • superbloom
    Lilja3389 skrev 2021-07-05 14:21:20 följande:
    Ja sakta med säkert borde de öppna upp. I Göteborg kunde mvc inte säga någon tidpunkt men hon trodde ändå de kommer finnas möjligheter att partner följer med den senare delen av graviditeten:)

    Vi gjorde ju vul, snart kub. Får han inte följa med på rul funderar vi på att även göra de privat. Så han också kan vara med lite :)
    Ja, vi hade lite samma planer just för att han ska få känna sig delaktig. Hoppas verkligen att det lättar snart för er också! 
  • superbloom
    Jessicatt skrev 2021-07-05 16:58:54 följande:

    Jag har precis gått in i tredje trimestern och fått lugnande svar från NIPT. BF 7 januari 2022  Går gärna med i FB gruppen om någon kan bjuda in mig!


    Absolut! Skicka ett meddelande till mig. Jag tror inte admin för gruppen är så aktiv i den här tråden längre, nämligen.
  • superbloom
    hejhejkola skrev 2021-07-06 14:49:21 följande:

    Någon som kan lugna en orolig själ? Känner inga som helst symtom längre. Har till och med blivit mindre svullen om magen? går in i vecka 13 på torsdag. Hade jag inte vetat att jag var gravid och någon sagt det till mig hade jag skrattat dem rakt i ansiktet!! Har inte kub (ul) förrän i slutet av nästa vecka, vilket givetvis känns som en hel evighet.


    Mina symptom avtog kraftigt efter vecka 11-12 någon gång, och jag var väldigt orolig. Men på KUB var där en fin liten bebis där inne. Barnmorskan har sagt att det är vanligt att symptomen avtar runt den här tiden, och att det ofta kallas för ?spökveckorna?, innan man börjar känna bebisens rörelser.
  • superbloom
    Jessicatt skrev 2021-07-06 10:39:16 följande:

    Det står att din profil är privat så det går inte att skicka meddelande. Jag är ny så kanske gör nåt fel 


    Jag skickade ett meddelande till dig istället!
  • superbloom
    Rådjuret28 skrev 2021-07-06 20:50:44 följande:

    Kan du skicka ett meddelande åt mig också? Hade samma problem när jag skulle skicka till dig att det kom upp att du var privat.


    Så himla knepigt. När jag kollar mina inställningar så står det att jag inte är privat. Jag måste undersöka det där lite mer.

    Tyvärr kom jag inte in på din profil nu när jag försökte från telefonen. Jag testar igen imorgon, annars ber jag någon annan i gruppen kontakta dig!
  • superbloom
    hejhejkola skrev 2021-07-12 10:17:27 följande:
    Förstår känslan. Har KUB på fredag och jag känner att dagarna verkligen inte kan gå saktare? är också nervös!

    Hur har ni gjort när ni har berättat för familj/vänner? Jag är lite kluven i om vi ska vänta till efter KUB, eller om vi ska berätta för sambons familj idag då vi ska ses allihopa. Känns ju tråkigt om vi väntar till efter KUB och så har man fått ett dåligt resultat eller att fostret hemskt nog inte lever längre? blir ju liksom inte lika kul att berätta då. Vad hade ni gjort? Har en väldig beslutssvårighet kring detta haha :(
    Vi berättade efter KUB av samma anledningar som du berättar ovan. Det blev en liten turné, men det var mysigt det också. :) Samtidigt tänker jag, som en del säkert redan nämnt, att om det inte går som man hoppats på KUB, så kanske man vill ha det stödet från sin familj också. 
Svar på tråden BF Januari 2022 ????