Inlägg från: Solblomma30 |Visa alla inlägg
  • Solblomma30

    Bebis på 2,5 vecka magknip hela nätterna

    Infektionen hon hade kanske gör att hon har ont i magen fortfarande? Vissa virusmagsjukor kan ju göra att man har ont länge (rota ex). Jag undrar varför ni inte kan sova med henne på er nattetid om det är enda sättet som bebisen sover? Tycker att det låter väldigt klokt att sova på det viset om det får er alla att sova mer. Själv sitter jag uppe med en dunderförkyld ettåring nu, han kan inte sova pga täppt näsa, trots näsdroppar, så här sitter vi i soffan framför barnprogram klockan halv fyra på natten och jag hoppas att han snart ska komma till ro igen och förhoppningsvis somna i min famn. Inte var det såhär jag tänkte mig natten, men ibland är det som det är och man får ta till udda lösningar för att det ska vara så lite skrik som möjligt.

    Hoppas att magen lugnar sig snart!

  • Solblomma30
    Fia92 skrev 2021-04-26 05:51:37 följande:

    Magontet hade hon inte när vi låg inne, det har kommit kanske den senaste veckan och tilltagit de senaste dagarna,

    Jag låter henne sova på mig lite men ser till att själv inte somna med tanke på plötslig spädbarnsdöd. Även BVC sa att vi skulle undvika att sova så.

    Hoppas ni i alla fall fick lite sömn inatt!


    Haha, han somnade vid 04 tillslut. Jag är trööött idag! Hoppas ni fick sova lite tillslut också.

    Jag förstår vad du menar ang psd och samsovning, och jag vet att BVC aldrig får rekommendera det, men jag vill bara säga att det är många många av oss som sover så ändå. Jag har fyra barn och första barnet samsov vi inte med, men tvåan, trean och fyran har sovit på eller bredvid oss sen första natten på BB. Du ska förstås göra det som känns rätt för er familj, men om man som förälder inte röker, dricker eller är påverkad av medicin så är risken att krossa bebisen i sömnen liten.

    Våra barn har bara sovit på oss eller nära jämte oss, och då har det inte funnits mycket annat att välja på. Sova måste man ju liksom.. Men, förstår också att alla inte känner att det är rätt val. Vill bara säga att jag inte tror att det är så väldigt många föräldrar som faktiskt låter barnet sova i egen säng, på rygg, i samma rum som föräldern sover. De flesta jag känner sittsover med bebisen på sig, eller ligger som en ostbåge med bebisen fast i tutten ;)
Svar på tråden Bebis på 2,5 vecka magknip hela nätterna