• nnnnnnnn

    Hade du en fritidsaktivitet som barn, som du fortfarande utövar idag som vuxen?

    Saknar många varianter att svara tex:


    Hade både individuell och lagsport och har fortsatt med individuella sporten
    som ovan fast fortsatt med lagsporten
    som ovan fast fortsatt med annan lagsport
    som ovan fast fortsatt med annan individuell sport

    Det känns som att det finns tusen varianter...

    Har själv som barn varit med på individuella sporter + lagsporter + kulturella aktiviteter och som vuxen utan barn testat nya lagsporter och individuell träning


    När barnen kom så blev det så att lagsporterna tog för mycket tid, det ska vara matcher mm under helger och varje träning tar tid då man byter om tillsammans och har eftersnack osv. Det gick ca 2-3 h varje träningskväll.

    Tränar man själv så kan man byta om på 3 minuter, sticka ut och gå/springa till ett utegym och köra lite där sen hem. 45 min-1h senare är man hemma igen och kan natta barn eller fixa läxläsning. Är det kris kan man ta en powerwalk på 20 min och det märks knappt att man varit borta.
    Så tidsåtgången är väldigt mycket mindre.

    Dessutom "sviker" man ingen om man blir sjuk eller känner att man behöver prioritera att laga mat till barnen, i ett lag så blir det konsekvenser när många uteblir.

    Så nu är det uteträning som gäller för mej, när coronarestriktionerna försvinner så blir det väl gymmet igen? På väg till eller från jobbet, så att det inte tar så mycket extra tid...

Svar på tråden Hade du en fritidsaktivitet som barn, som du fortfarande utövar idag som vuxen?