• Fri 28 Jan 2022 01:10
    5698 visningar
    13 svar
    +2
    13
    5698

    27 år och oskuld

    Anonym (Oskuld) skrev 2021-04-26 14:37:12 följande:
    27 år och oskuld

    Hjälp.

    Är en snart 27 årig kvinna som aldrig har varit i en relation. Har aldrig haft sex. Jag vet inte hur jag ska börja med att träffa någon eller hur man ens ser om någon är intresserad av en.

    Pga av övervikt, mobbning och dåligt självbild har jag alltid varit tystlåten och tillbakadragen. Levt mestadels i mitt eget huvud för att kunna fly vardagen och att en orka fortsätta en dag till.

    Jag vet att jag är bisexuell men bara tanken på att träffa en kille gör mig så sjukt nervös då jag aldrig riktigt har pratat med en och mina mobbare var just killar.

    Jag ser inte mig själv som någon attraktiv person och trots att jag har lyckats gå ner från extremt överviktig till normalviktig så ser jag fortfarande den gamla jag i spegeln. Därav hatar jag att se mig själv i speglar.

    Funderar på om det inte är lättare och bara träffa en kille på typ tinder gör att bli av med oskulden.


    Du är en kvinna som har haft det tufft!! Du har upplevt mobbning och kanske utanförskap?
    Hade du någon tjejkompis eller någon person överhuvudtaget som du kände stor tillit till? Både inom familjen och utanför släkten.

    Är du helt ensam person idag eller har du något umgänge? (Familj/släktingar räknas också).


    Det där med att bara gå runt på någon datesite, så som Tinder för att bli av med oskulden, tycker jag är en dålig idé. Det känns mer som om du är intresserad av att känna av hur sexet fungerar, känns och är, än att det egentligen finns någon dragning till samlag. Sex har man när man tycker om någon extra mycket. Helst när man är förälskad/kär, då är samlag oftast det mest magiska. Att ha sex med den första bästa, är ingen bra idé. Oftast känner man sig besviken och kan känna sig tom efteråt. Speciellt om man det bara handlat om one night stand och sedan ingen kontakt. Eller bara haft sex med någon, som man egentligen inte tycker om.

    Nej, du skall avvakta!


    Jag märker på ditt inlägg att du har en god självinsikt. Ditt inlägg är välskrivet och du verkar vara en klok människa. DET ÄR ATTRAKTIVT!

    Det du gör, är att du slår dig själv framför spegeln. Du skall umgås med människor, om det är din önskan.

    Nu när det är corona, kanske det är svårt att delta i olika event eller föreningar. Men berätta lite mer om dig själv. Har du tjejkompisar som du kan ha filmkväll med? Du behöver göra saker med människor, för att märka hur bra och omtyckt du kan vara, tror jag!

    Om du gör det, så kanske ni kan ha en tjejkväll där ni kan prata om just killar? Det kan väl vara roligt och spännande?

    Fortsätt gärna vara aktiv i denna tråd, för att skriva av dig m.m. Att skriva av sig hjälper mer än vad man tror!

  • Sat 29 Jan 2022 10:26
    #9
    +2
    Anonym (Vasa?) skrev 2022-01-28 21:26:09 följande:
    Vem bestämmer att man har sex när man tycker om någon extra mycket? Du?

    Många har sex när dom är kåta på någon.
    Fall som dessa eller i andra fall där en person mår väldigt dåligt, så agerar man ut saker som att ha sex. Ibland som ett verktyg för att skada sig själv och ibland har man så pass dålig självkänsla att man har sex med den människan som man vet att man kan ha sex med. Inbillningen över att man inte kommer hitta någon annan.

    Många kan absolut ha sex, enbart för att man är nyfiken och när hela är över så mår man bara sämre.

    Att stressa upp sig för att ha samlag är väldigt dåligt, det leder bara till en impulsiv agerade som kommer bara slå tillbaka på sig själv efteråt.

    Därför blir rekommendationen att tänka att samlag skall ske när man väl tycker om någon riktigt ordentligt.

    Trots allt är sex allra bäst när man har med någon som man tycker extra mycket om.
Svar på tråden 27 år och oskuld