Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vad tror ni om våra chanser för fullträff direkt?

  Ons 28 apr 11:17 Läst 0 gånger Totalt 50 svar
  Visar endast inlägg av Anotherone - Visa alla inlägg
 • Ons 28 apr 11:17 #4

  Jättesvårt att säga hur det ska bli för någon annan. Jag kan dela vår story, den är inte generell. Det går långt ifrån så smidigt för alla. 

  Första barnet; vi var 25 år fyllda, tillsammans sedan tonåren. Inga oplanerade graviditeter, inga missfall. Jag hade hyfsat bra koll på ägglossningen och såg till att vi var lite mer "aktiva" än vanligt just den veckan. Det tog på första försöket.

  Andra barnet; drygt 10 år senare. Överens om att försöka få ett syskon. Fortfarande koll på ägglossning och visste ungefär när den skulle inträffa. Jag upplevde inte att vi lyckades tajma så bra, men jag vet att samma morgon som jag sedan fick starka ägglossningskänningar så fick vi till det. Blev gravid på första försöket även denna gång.

  Så vi har två barn med långt mellanrum och båda har blivit till när vi önskat. Sen om det är tur eller bara att vi matchar varandra väldigt bra har jag ingen aning om. Jag har flera systrar och vi alla har fått de barn vi önskat utan hinder på vägen så kanske är det så att vi har god fertilitet i släkten.

 • Tor 29 apr 09:42 #9
  madelulejne skrev 2021-04-29 08:31:56 följande:

  Tack för alla svar!


  Så svårt att hålla fokus och tankarna på annat när man vet att man har påbörjat en ny del av sitt liv. Tankarna snurrar som en virvelvind i huvudet. Jag känner mig inte stressad över det men mest pirrigt och att bara jag och sambon (och ni då) vet att vi håller på att planera den här nya fasen av livet. Det känns helt galet.


  Förstår också hur det känns, det är SÅ ballt! Att man har det här lilla #projektet tillsammans som ingen annan känner till. Och när det lyckas sen och man (förhoppningsvis!!) tar det där steget. Nästan så att det var som igår. Önskar er all lycka!
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll