Inlägg från: mandarincurd |Visa alla inlägg
  • mandarincurd

    Vad tror ni om våra chanser för fullträff direkt?

    Vad roligt för er! Hoppas det går vägen! Glöm inte bort att det är vanligt att det tar upp till ett år, för helt friska människor, att bli gravida. Så ge inte upp om det inte tar sig denna gång.

    Jag är supertidigt gravid nu (v.6) och mina supertidiga symtom var otroligt ömma bröst, kissnödig mest hela tiden, svullen, gasig och trög mage.

  • mandarincurd
    madelulejne skrev 2021-05-05 08:29:08 följande:

    Okej, jag har nu fixat två st clearblue early och även ett med veckoindikator. Tänkte testa ett early nu under dagen (ska dock försöka hålla mig). Jag tänker att det blev ett streck, om än svagt, igår kväll med RFSU:s test som har en känslighet på 25 hCG medans clearblue early har 10 hCG så OM jag är gravid bör det ju visa då. Gör det inte det så har jag ändå en backup så jag kan testa mig imorgon på morgonen. Visar det inget då så utgår jag från att jag inte är gravid och inväntar min mens som ska komma lördag (mest troligt). Kommer inte mensen som tänkt och blir försenad så tar jag testet med veckoindikator efter några dagar. 

    Vad tror ni om detta?


    Gör så! Jag plussade flera dagar innan BIM med veckoindikator och vanliga test, så tycker att clearblue early borde verkligen visa för dig nu!
  • mandarincurd
    madelulejne skrev 2021-05-05 10:19:49 följande:

    Okej tog det här nu! Vad säger vi?!


    Jag säger vänta tills på söndag och ta testet då!
  • mandarincurd
    madelulejne skrev 2021-05-07 08:23:00 följande:

    Morgontest idag!


    Alltså ber verkligen om ursäkt för min tveksamhet. Men om jag förstått det rätt nu så är det ett streck som gäller på testa tidigt-testen? I såna fall är du ju onekligen gravid! <3 jag var så fast vid att det ska vara ett plus!
  • mandarincurd
    Anonym (Digitalt?) skrev 2021-05-08 18:21:50 följande:

    Ser inget på dina test, men andra ser och om du ser tydligt är ju huvudsaken :) ta ett digitalt så får du det svart på vitt! :)


    På testa tidigt-testen ska det bara vara ett streck, alltså inget plus.
Svar på tråden Vad tror ni om våra chanser för fullträff direkt?