Forum Barnlängtan - Planerar barn
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Vad tror ni om våra chanser för fullträff direkt?

  Tis 4 maj 09:35 Läst 0 gånger Totalt 50 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (-) - Visa alla inlägg
 • Anonym (-)
  Återställ
  Tis 4 maj 09:35 #12
  madelulejne skrev 2021-04-28 08:56:26 följande:

  Hej!


  Jag (29) och min sambo (40) har gjort vårt första seriösa försök till att producera en bebis. Jag vill höra med er om vilka chanser ni tror att det har blivit gjort på första försöket. Här kommer lite bakgrundsinfo:

  - Senaste mensens första dag: 9 April
  - Ägglossning skedde mest troligt, dock ej helt klart: 23-25
  - Oskyddat samlag: 21, 23 samt 25

  Utöver detta så har jag en stabil menscykel, den varierar sällan och går som en klocka egentligen. Det var tydligt under min ägglossning att den var i full gång baserat på mina flytningar samt sexlusten sköt i taket (hehe). 

  Vad tror ni? Kan det ha blivit en bebis? OCH för hur många av er gick det på första försöket? Flört

  Till saken hör dock att jag aldrig tidigare blivit gravid (har dock varit noga med skydd) så därför finns det såklart en tveksamhet i om jag ens KAN bli gravid. 

  PS. jag sitter såklart redan nu och inbillar mig en massa graviditetssymptom som dock ändå är svåra att ignorera (mycket huvudvärk, molvärk i ryggslut och tjejmage, stickningar runt tjejmage/äggstockar). Men jag är medveten om att symptom såhär tidigt skulle vara väldigt märkligt/osannolikt. 


  Det känns helt omöjligt att svara på. Jag hade en regelbunden cykel och höll koll på äl osv och det tog 1,5-2 år innan vi lyckades, inklusive 2 missfall direkt inpå 3e graviditeten som lyckades. När vi skulle försöka med syskon började vi direkt när mensen kom igång igen, ifall det skulle ta tid, och då gick det vägen på första försöket. 
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll