• Anonym (Usch)
    Sat 1 May 2021 11:44
    4456 visningar
    62 svar
    +2
    62
    4456

    Min man skämmer ut familjen

    Hans bra sidor är alltså att han tjänar pengar?

    Jag skulle aldrig leva med en sådan människa. Han kommer aldrig ändra sig.

  • Anonym (Usch)
    Sun 2 May 2021 11:16
    #41
    Guiness skrev 2021-05-02 11:00:06 följande:

    Eftersom jag själv är uppvuxen med mycket psykisk misshandel (min mamma skaffade ny familj och lämnade mig ute, min pappa våldsam alkoholist) har jag svårt att dra gränser. För mig är detta förhållande inget jämfört med vad jag varit med om. Dock ser ju jag att det är ohälsosamt. Men samtidigt som det är det så är det bra också.

    Jag har testat allt jag kan i 11 år att få honom att ändra sig. Skiljer jag mig missar jag allt det som är bra. Jag är bra på att vara ensam och rå om mig själv så det är inget jag är rädd för som en del tror här. Att ha pengar, människor i min närhet som bryr sig är ovanligt för mig.

    Helt ärligt så vad vet jag inte varför jag skriver här. Jag undrar väl hur vanliga människor tänker om saker som dessa. Vad ngn annan hade gjort.


    Du är van vid värre. Du klarar detta. MEN, du låter dina barn få utstå det här och det skadar dem. Din man är inte normal. Det han gör är inte normalt. Stanna kunde du gjort för egen del om du överlever hans negativa sidor, men för barnens skull bör du inte vara kvar.
Svar på tråden Min man skämmer ut familjen