Inlägg från: Balkongsong89 |Visa alla inlägg
  • Balkongsong89

    Korta killar

    Sanningen är att det finns en liten skara som bryr sig om detta. Det finns en stor del som säger att de föredrar längd tills de träffar nån som får dem att inte bry sig om det.

    Sen finns massor som inte bryr sig alls.

    Det finns olika fördelar i livet. Pengar, status, humor, längd, kuk-storlek, äventyrlighet, intelligens, karisma, lojalitet, vänlighet, öppenhet, social förmåga, hygien, kroppsformer, muskler, hälsa. Kan du pricka in allt så kommer du kunna välja och vraka som du vill.

    Om du saknar några av ovan så försvinner en del av potentiella partners men vem kan få alla? Och se till att maximera de bra egenskaperna du har. Låt de leda dig till framgång istället för att fastna i dem som inte gör det.

    Jag har en kompis som är jätte kort men har alltid lätt att skaffa tjejer. Han har en härlig energi, manlig röst, stark personlighet och är framåt och entusiastisk. Han är tunnhårig med för övrigt. Men tro mig, man märker honom i ett rum.

  • Balkongsong89
    Anonym (Lång kvinna) skrev 2021-05-03 17:25:36 följande:
    Precis.
    Måste bara tillägga att korta killar har fan aldrig dålig hållning. Är det nånting de har så är det bra hållning. Beror på gravitationen faktiskt. Långa människor har alltid problem med ryggar pga störa belastning av gravitationen. 

    Men det är uppenbart att TS inte vill se annat än sina nackdelar och letar efter saker som bekräftar den självbilden. 

    Det finns de som bara vill ha brunetter, ska man lipa över att man är blond då? 
    Vinner inte särskilt mycket på det. Fokusera istället på att hitta människor som uppskattar blont. 
Svar på tråden Korta killar