• Sat 1 May 2021 22:18
    1261 visningar
    72 svar
    72
    1261

    Korta killar

    Det är ju absolut så att längden är ett av de viktigaste urvalskriterierna för kvinnor initialt. Frågar man en kvinna hur hennes drömman är kommer ordet "lång" rätt högt upp på listan, ofta först. Men när man passerat det där allra ytligaste tinde-stadiet verkar det ha liten betydelse. Humor och charm, självkänsla och utstrålning trumfar ut längden direkt när hon väl skrapat på ytan. Jag tror som de andra att det är ngt annat som är ditt problem, men du tolkar det som din längd. Kvinnor gillar män som kommer in i rummet och lyfter det, är lättsamma och har lite glimt i ögat. Och humor. Får du henne att skratta är hälften gjort. Men om du kommer in i rummet och tror att du inte kan det där bara för att du är kort så blir det ingenting. Dessutom är du ju inte särskilt kort. Absolut under medel, men definitivt inte så att man reagerar på det.

  • Mon 3 May 2021 18:25
    #46

    Enl wikipedia är svenska män i genomsnitt 180,0. 
    sv.wikipedia.org/wiki/M%C3%A4nniskans_kroppsl%C3%A4ngd

    Det är faktiskt vetenskapligt belagt att långa män (om de inte är skånkiga) är socialt mer framgångsrika än kortare. Det gäller befattningar i arbetslivet såväl som i kärlekslivet. En lång man utstrålar mer trygghet och pondus en en kort. Det innebär inte att ALLA långa gör det, men en ganska typisk egenskap hos framgångsrika män är just längd. Som sagt väldigt generaliserande. Långa män med dålig hållning, dålig hy, dålig självkänsla osv är inte mer framgångsrika än korta.
    Men ändå är det så att om man frågar en kvinna om hur drömmannen ser ut kommer ordet "lång" nästan utan att hon själv märker det. Det sitter i ryggmärgen att långa män är stiliga och trygga. Inte för att de flesta långa män är det, utan för att de som är stiliga och trygga ofta är långa. Lite som att man måste vara smart för att klara matematik, men alla smarta är inte bra på matte... hänger ni med? Dessutom sätts lång man automatiskt ihop med en massa goda egenskaper därför att vi lärt oss det från populärkulturen. Sen är det ju ett faktum att chansen att en lång man också är lite större och starkare är större gör sitt till.
    Så vid en väldigt ytlig och snabb sållning på Tinder så kanske korta killar ryker, tillsammans med ölmagar, tunnhåriga och alla andra ytliga attribut vi kan tänkas ha.
    Man som så många andra sagt så är det ofta en ickefråga så fort man kommer i kontakt med personen. ligger du över 165-170 så väger allt annat tyngre, tex humor, självkänsla, muskler, glimten i ögat eller att du helt enkelt är snygg.

Svar på tråden Korta killar