• Anonym (dddd)
    Sun 2 May 2021 06:23
    5334 visningar
    63 svar
    63
    5334

    imponera tjejer med bilar?

    Anonym (wroom) skrev 2021-05-02 00:36:20 följande:

    är det en myt eller är tjejer intresserade av bilar?

    om det kommer en snygg bil som kör förbi, tittar ni upp? blir ni intresserade? bryr ni er inte?

    hur ligger det ill egetnligen?

    jag menar såklart inte stylade 740 och liknande utna jag menar riktiga bilar som tex sportbilar och liknande saker :)


    Hehe, ja i mitt fall är det sannerligen en myt. Det enda jag bryr mig om bilar är att den fungerar så att man kan ta sig dit man ska. 

    Det finn säkert folk som blir lite imponerade på så sätt att vissa bilar faktiskt är rätt snygga, rent estetiskt. Andra har säkert koll på vad olika bilar kostar, så kommer man i en riktigt flådig nyinköpt glänsande sportbil är det säkert en och annan som blir lite impad. Om detta sen skulle räcka för att man vill vara med den personen - det är en helt annan sak (som jag antar är följdfrågan egentligen, även om du inte skrivit den) 

    Om en man passerar mig på trottoaren i en sådan bil, saktar in, ropar något till mig för att få kontakt (nu tänker jag lite som i amerikanska high school-filmer) och liksom förväntar sig att jag ska bli lite bländad och förtjust, för att han har en sån bil - jag tror att jag skulle skratta faktiskt. 

    Jag har nära släktingar som är mycket bilintresserade, både mannen och kvinnan i paret samt deras nu vuxna dotter. De åker alla tre på bilutställningar av olika slag. För mig är det helt obegripligt, men vi har ju alla olika intressen. 
Svar på tråden imponera tjejer med bilar?