Forum Misshandel/Våld - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Uppvuxen med våld

  Lör 8 maj 23:12 Läst 12 gånger Totalt 4 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (Teddy) - Visa alla inlägg
 • Anonym (Teddy­)
  Återställ
  Lör 8 maj 23:12 #4

  Jag blir sorgsen och arg av din historia. Det är sorgligt att det inte har funnits en endaste vuxen person i din närhet som har sett, förstått och agerat. Du var bara ett barn. Vi alla behöver nog bli bättre på att se och framför allt våga agera när vi förstår att ett barn far illa som du.

  Jag håller med ovanstående, du måste söka hjälp för att kunna ta dig ifrån din situation. Du kommer inte kunna det helt på egen hand. Du har precis blivit myndig, du har liten livserfarenhet, bristande kontaktnät och som du säger själv, inga pengar. Saker blir svårt utan pengar. Till på köpet kanske du just nu är förlamad av alla minnen, all ilska och all orättvisa du går och bär på. Vilket är fullkomligt väntat med tanke på vad du gått igenom.

  Socialtjänsten är den rätta instansen för dig. Och din kurator på skolan kan bli den som hjälper dig få ordning på dina känslor och tankar och i vilken ordning saker och ting bör hända. Om kuratorn är bra kan denna bli din mentor i processen att komma bort från din hemmiljö.

Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll