Inlägg från: Mascaraklumpar |Visa alla inlägg
  • Mascaraklumpar

    Biverkning av pfizer

    Anonym (GatesOfHell) skrev 2021-05-03 03:56:34 följande:

    Pfizers är ju värst, men är det vaccin som inte pausats eller ifrågasatts. Pfizer är det enda vaccin som används i ett litet, men väldigt inflytelserikt land i mellanöstern. Den norske läkaren, som studerat AZ och var bombsäker på att det var orsaken till yngres död i Norge betalas av Pfizer. När AZ drogs in var Pfizer snabbt framme och så att de kunde stoppa upp produktionen och leverera istället för AZ. Pfizer vill vaccinera barn en gång i halvåret. Det är starka krafter i görningen. Mrna for everyone....

    Gällande biverkningar så fick min svägerska(Efter hot från sin chef) Pfizer. Hon upplevde kraftiga influensasymptom som höll i sig i tre dagar. Samma gällde för hennes kollegor. De fick trycka i sig Alvedon och gå och jobba ändå...


    När personer på äldreboenden vaccinerades så var inte AZ godkänt för användning hos personer över 65. Eftersom de allra sköraste vaccinerats med Pfizer, har vi också fler avlida i den gruppen.

    Det är som att jämföra en snabbmatskedja med en matleverantör som levererar husmanskost till äldreboenden. Att fler som får sin mat av matleverantörer avlider inom 30 dagar säger ingenting om vilken typ av kost som är mest hälsosam.
  • Mascaraklumpar
    Anonym (GatesOfHell) skrev 2021-05-03 14:06:28 följande:

    ...


    Figuren visar antal rapporter, inte andel. Om 10 miljoner vaccineras så kommer fler som 100 gånger fler biverkningar rapporteras jämfört med ett år då 100 000 vaccineras.
Svar på tråden Biverkning av pfizer