Inlägg från: Anonym (.) |Visa alla inlägg
  • Anonym (.)

    Covid test hur göra med förskola?

    Anonym (Ts) skrev 2021-05-03 18:42:34 följande:

    Vaknade idag med muskelsmärta och trötthet. Ytterst lätt snuva. Tog Alvedon och kände mig mkt bättre. Jobbade. Hemifrån.

    När Alvedon släppt kom muskelsmärtan igen- trötthet. Inte lika mkt dock. Ingen direkt aptit. Ingen feber eller så. Tänkte att jag vet att covid gått på barnens förskola. Muskelsmärtsn känns inte igen. Så något känns ju annorlunda. Bokat tid för covid test. Fanns tid tidigast onsdag em (hur är det ens så?!).

    Iaf. Sen kom maken hem idag från jobb och sa att två av hans kollegor som han jobbar mer testat positivt för covid. Så han ska också testa sig. Inga symtom dock.

    Så, i vår kommun får barnen vara på Fsk fram till positivt covid test. Föräldern utan symtom lämnar. Men jag känner mig kluven. Tänker att jag bör ha de hemma. Samtidigt som jag är klar och pigg nog att jobba och har två utbildningsdagar och möten som jag gärna hade genomfört. Men det går ju inte med två småttingar hemma.

    Hade ni lämnat på Fsk eller ej? Givetvis stannar de hemma om nån av oss skulle ha pos covid test men det vet vi ju tidigast på torsdag em tänker jag :-/


    Om du har två utbildningsdagar, då kan maken vara hemma med barnen istället. 
    Han ska ju ändå inte till jobbet, så han kan vabba. 
Svar på tråden Covid test hur göra med förskola?