• Anonym (Finge­r först, eller inte??­)
    Tue 4 May 2021 21:02
    2121 visningar
    50 svar
    -2
    50
    2121

    Måste man börja med fingret vid analsex?

    Hej!

    Jag ska åka hem till min pojkvän nu om några dagar. Mitt i samlaget ville jag klämma in analsex helt spontant, utan att han får veta detta i förväg (!!!). Hur ska jag förvåna honom då man är mitt i hettan? Ska jag bara säga åt honom "Put in your finger in my butt" eller "Put in your penis in my butt"?

    Hur säger jag den saken på bästa sätt utan att förstöra stämningen? Är meningarna ovan usla?

    Han är dessutom en blyg person! Ska jag ändå säga att han ska sätta in fingret där först, eller för hans skull (inte för min skull), köra med penis direkt? Han kanske inte vill annars om man säger om finger först, tänker jag..

  • Svar på tråden Måste man börja med fingret vid analsex?
  • Anonym (Finge­r först, eller inte??­) Trådstartaren
    Tue 4 May 2021 22:25
    #9

    Ok! Tack snälla för alla tips!

  • Anonym (Finge­r först, eller inte??­) Trådstartaren
    Tue 4 May 2021 22:26
    #10

    Ok! Tack snälla för alla tips!

  • Anonym (Finge­r först, eller inte??­) Trådstartaren
    Tue 4 May 2021 23:26
    #12
    Man 78 skrev 2021-05-04 22:33:36 följande:

    Gillar du analt och har haft det tidigare?


    Yes, jag gillar analt och har haft det mycket med exet. Vilka minnen han och jag delar! Helt ofattbart vad mycket analsex det var mellan honom och mig under en period... Vill ha samma magiska upplevelse med min nya blygis... Men vi får se om han ens vill :)
  • Anonym (Finge­r först, eller inte??­) Trådstartaren
    Wed 5 May 2021 09:03
    #18

    Tack så mycket "Nej" och "Bakis"! Vilka bra tips Ni kommer med allihopa! :)

  • Anonym (Finge­r först, eller inte??­) Trådstartaren
    Wed 5 May 2021 11:49
    #25
    Vila365 skrev 2021-05-05 11:40:50 följande:

    Jag skulle bli glatt överraskad om hon viskade lite sexigt i örat, något så enkelt som.. "byt hål är du snäll" eller "kan vi inte prova det andra hålet?"


    Woow, jag har min mening REDO inför imorgon! Den stora dagen ;) Tusen tack!
  • Anonym (Finge­r först, eller inte??­) Trådstartaren
    Fri 7 May 2021 12:47
    #49

    Han visste sedan tidigare kan jag tillägga att jag gillar analsex, trots att vi aldrig gjort den tillsammans. Nu är det fredag, och jag hade alltså varit hos honom igår. Jag råkade ha mens den dagen (inget man kan planera inför), men jag gjorde mig så fin jag kunde och han sa "Titta bara pp Dig" med ett leende på läpparna. Det dröjde inte länge förrän vi stod och kramades i hallen när jag kom hem till honom, och han kramade om rumpan på mig jättehårt med sina händer när vi stod mot varandra (när kläder fortfarande var på, han är sådär sexig).

    Sedan berättade jag att jag har mens men den borde ha gått över nu... Jag gick till hans badrum och sa att den inte har gått över, och jag sa att jag vet inte vad jag ska göra. Sen sa jag att Vi kan väl bara gå och göra mat istället. Och han fick smått panik och sa "No" (då han är från Ungern och vi snackar 100% engelska, vilket är lite knepigt ibland, men det går). Han vet hur viktigt sex är för mig för att jag ska stanna och ge honom en unge sen (en gammal konversation mellan honom och mig), så ryckte han upp sig från stolen och började krama på mig, lyfte upp mig och lät mig vara sittande på hans matbord. Så sa jag samtidigt som jag kramade honom att " We can have sex in the other hole". Och han svarade med neutral röst utan att det vore konstigt alls "You want that?" Och jag sa förtjust YES. :)

    Jag sög mycket på hans finger i soffan när jag låg i låg ställning, han låg samtidigt i hög ställning och smekte min klitoris. Sedan gjorde jag oralsex på honom och han sa mycket "Oh yes". Han är 40+ och jag är 30. Jag blir så kåt av att skriva allt det här, ha ha. Sedan bestämde vi oss för att ha vaginalt först ändå, och han plockade fram en kondom och kollade i solljuset från fönstret så att den var hel. Sedan trädde han på den och la en kudde under min rumpa och vi körde på. Han lyfte upp min bakdel ytterligare när jag låg på rygg, med sin starka arm, så penisen skulle komma ännu djupare in. Sjukt skönt... Jag sa att jag kommer fantisera om det här som en galning när jag är hemma, och han sa "Do it". Och så blev det mycket stön från min sida. När vi skulle byta hål så blev han rätt snabbt slak, och han fick inte upp den igen. Han kan ha varit stressad över tiden och att klockan tickade, eller så var inte analsex hans grej, Idk... Så så var det iallafall!!!

Svar på tråden Måste man börja med fingret vid analsex?