• Gameofthrones

    Jag älskar henne men....

    Dina "vänner" är jävligt ytliga. Avundsjuka f*ttor.

    Vet du? När man har motgångar och fixar det är man bättre människa än du och dina vänner du ltmysdbar inte på dig själv. Du lyssnar på dina vänner. Du biter dig själv i arslet. Har en fin kvinna hon betalar skulder och jobbar hon är där med. Men du ser inte det.

    Jag kommer ifrån rikemansfamilj. Jag har lärt mig både det ena och det andra. Att jobba för det man vill ha. Hon jobbar bort en skuld som inte hon har gjort.

    Om du är då jävla kär i henne och ser en framtid med henne hjälp då henne med skulden? Då kan hon betala av dig? Du har förmodligen pratat om henne till dina vänner om hennes bakgrund!? Det är jävligt moget?? Det är Därför dem snackar så om henne heller hur? Hade dem inte vetat ett skvatt om din flickvän hade dem inte snackat eller reagerat så som dem gör.

    Det fattar du väl själv? Du borde ändra din synvinkel istället för dina vänner. Vänner stöttar inte snackar skit. Om ngn som redan ligger ner.

  • Gameofthrones

    Jag blir förbannad när inte människor förstår vilken bakgrund man kan ha. Alla har ett bagage. Ink. Du.

    Hon är starkare än dina vänner rent psykiskt. Hon är inte lika ytlig som du och dina vänner. Man har alltid ett val.

    Bor enkelt, arbetar, har en fin familj, tak över huvudet, två bilar nog snyggare och bättre än din om jag ska köra din stil med uttryck.

    Vi behöver inte ha outstanding grejer. Materiella saker. För man har inget behov.

    Du och dina vänner har tydligen ett stort behov att vara flashig.?

  • Gameofthrones
    Anonym (Tråkigt tänk) skrev 2021-05-05 09:54:56 följande:

    Håller med inlägg nr 16. 

    Herregud, måste man vara på exakt samma nivå genom hela livet? Min sambo är högavlönad och jag är arbetslös. Vi har ett jättebra liv ihop. 


    Bra, där!
  • Gameofthrones
    Anonym (Tråkigt tänk) skrev 2021-05-05 09:54:56 följande:

    Håller med inlägg nr 16. 

    Herregud, måste man vara på exakt samma nivå genom hela livet? Min sambo är högavlönad och jag är arbetslös. Vi har ett jättebra liv ihop. 


    Bra, där!
  • Gameofthrones

    Ni borde göra en livs resa hur världen ser ut. Har du någonsin varit i ett utsatt land? Nä det har du inte. Ni tänker 5 av 5 stjärnhotell, pool, hav, strand, yacht.

    Har du sett gäng barn spela fotboll i ett utsatt land / område och ser deras leende för en fotboll? Finns barn som måste gå i mil för gå i skola och få eventuellt en lunch. Här i vårt land finns det också fattigdom. Jag säger att det är inte synd om människor på det sättet. Dem är smartare än dem flesta människor som har pengar.

    Du, jag har varit där kan vara där med men väljer inte det för jag behöver inte det. Du skulle aldrig sätta dig i lgh - hotell? - vet du vad det är ens? Eller hyra hus, lgh av ngn när man är ute och reser.

    Det är ditt fel att det har blivit en soppa, för du kan inte hålla käften och prata om din flickvän? Hade du inte pratat om hennes privatliv så hade dem en helt annan bild av henne. Du är fan sjuk? Skaffa dig lite kött på benen ärligt talat. Sen sitter du här på nätet och pratar om henne.

    Kan lova dig att det finns alltid ett nätverk som känner till det här sen kommer det fram. Att du skriver om henne och pratar om henne och dina skallade vänner. Jävla girighet det är sjukt och vara girig.

    Jag tycker att girighet är den farligaste synden man kan ha. Men eran karma kommer nog också.

    Hon är rikare än dig, hon är smartare än dina vänner och familj. Kärlek är det viktigaste man kan ha.

    Du är så jävla exklusiv som du säger. Betala hennes skulder då? Om du är så jävla rik.

    Du är inte värd henne. På riktigt.

  • Gameofthrones

    Du och din familj är inte riktig kloka nån utav er. Du är fortfarande här och ältar. Tror du att din mamma är bättre än din flickvän!? - vaddå!? är hon rädd att hon ska göra samma sak som din morsa? Din mamma har ingenting med din flickvän och göra.

    Är det inte bättre att du lämnat henne och startar upp ditt liv som du vill ha det och din flickvän startar det hon vill göra.

Svar på tråden Jag älskar henne men....