• Anonym (Suck)
    Wed 5 May 2021 08:38
    1106 visningar
    50 svar
    50
    1106

    Kompis som inte verkar tro på mig när jag berättar att mitt ex dömts för att ha misshandlat mig

    En av mina absolut närmaste vänner (vi var vänner i 25+ år) kollade upp var och när jag skulle på rättegång. Jag hade inte sagt något till henne och ville verkligen inte ha henne där. Hon var en sån där "fin" kompis som älskade skadeglädje och var som mest "kompis" när något gick dåligt för mig. Gick det bra för mig ville hon inte prata/umgås. Jag blev släppt efter rättegången, hämtade mina saker och åkte hem. Då ringde min bror och berättade att hon hade ringt honom och sagt att hon ville ha en stor fest för att fira min dom ha ha typ. Brorsan och sambon bad henne dra åt h-vete. Hon har aldrig ringt honom tidigare och de har aldrig varit vänner. Hon var bara så lycklig över min olycka. Jag ringde henne och bad henne dra åt h-vete och har inte haft kontakt på typ 10 år. Hon ringer fortfarande min bror och försöker få tag på mig, luska ut var jag bor m.m.

    Med detta sagt så menar jag att man kan bryta helt med falska s.k "vänner". Min vän har aldrig varit en riktig vän, men jag såg inte det då. Försvarade alltid för mig själv varför hon gjorde si och så. Din vän är opålitlig, skadeglad, oärlig och absolut ingen vän!

    Jag hade gjort som någon annan skrev, begärt ut domen och gett till henne sedan brutit all kontakt. Detta för att hon inte ska babbla till andra om dig som en lögnare. Vill även säga att det var starkt att anmäla ditt ex och jag är glad att han blev dömd.

    Min dom finns kvar i 10 år trots att jag inte fick en enda dag i fängelse. Nämndemännen ville nog helst fria helt.

Svar på tråden Kompis som inte verkar tro på mig när jag berättar att mitt ex dömts för att ha misshandlat mig