Inlägg från: Anonym (Konrad) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Konrad)

    Bara män! Vem hade du valt?

    Nr 2 låter som min fru så det blir nr 2, jag +45.

  • Anonym (Konrad)
    Anonym (25åringen) skrev 2021-05-06 16:55:39 följande:

    25åringen givetvis.

    Jag vet många snygga, ungdomliga lite äldre kvinnor. Men "såna" verkar alltid ha utseendet på övertid. Åldern kommer ikapp och när det sker så går det fort.

    Från "wow gud vad snygg och hon är 44? ser ut som 34!" till helt vanlig 46årig kärring på två år. Åldern kommer ikapp, och det fort. Istället för som normala människor förfalla i långsam takt så förfaller de i rasande takt. 10-15 års förfall på 1-2 år. Lånad tid. Övertid.


    Garanti på utseendefronten för 25-åringen som redan börjat förfalla?
  • Anonym (Konrad)

    Min blir bara finare med åren men hon uppvisade heller inga tecken på förfall vid 25.

  • Anonym (Konrad)
    Anonym (jag) skrev 2021-05-07 12:01:23 följande:

    Nu talar du nog mer känslomässig än praktiskt. Du tycker säkert det för du älskar henne. Men en person som inte är lika påverkad av sina känslor som du är utan ser på det objektivt kommer förmodligen inte se det så.

    Skulle du presentera två bilder av henne som 25 åring och som 40 åring för random killar som inte känner henne. Vilket tror du de skulle tycka var snyggast?


    Som 25 var hon slank med helt gudomliga tuttar, nu som snart 45 är hon vältränad, solbränd och med synliga muskler och silikontuttar. Visst har ansiktet förändrats lite men nu utstålar hon ett självförtroende som inte tidigare fanns.
Svar på tråden Bara män! Vem hade du valt?