• Kexsmula

    Min son gick bort av hemmagjort syntetiskt knark och försäljarna får inget straff

    Jag beklagar sorgen!

  • Kexsmula
    Anonym (Pundare) skrev 2021-05-06 14:44:34 följande:

    Självklart borde de få ett straff, det tycker man ju, men samtidigt ska du inte glömma att din son frivilligt valde att ta knarket. Ingen tvingade väl honom? Att din son är död är inte bara deras fel, det är även din sons fel.

    Just nu försöker du bara skylla din sons död på dem, fast du vet att din son frivilligt valde att stoppa i sig knarket.


    Fy fan vilket jävla okänsligt inlägg och din signatur är synnerligen osmaklig. Visst, sonen valde att ta det men valde fanimig inte att dö!
  • Kexsmula
    Anonym (roof) skrev 2021-10-13 22:48:04 följande:

    Om jag går in på Ikea och köper en kniv som jag skär av mej mina handleder med och förblöder ska mina anhöriga stämma Ikea då?

    Faktiskt inget illa menat utan bara en tankeställare.


    Jag förstår helt och hållet vad du menar och håller dessutom med om att det inte är langarens fel att någon dör av en överdos (även om jag tycker de har en del av ansvaret, vet även att langare kan åka dit för mord/dråp i många länder, känner dock inte till lagstiftningen i Sverige), men det är väl ändå lite klumpigt att diskutera det i en sådan här tråd som är startad av en sörjande förälder? Det känns klumpigt som fan, vid närmare eftertanke.

    Till TS: Jag beklagar av djupet av mitt hjärta att eran son dog, kan inte ens föreställa mig den smärta och ilska ni känner. Vet att det inte känns bättre för er, men jag är helt säker på att han har det bra nu och vakar över er. <3
  • Kexsmula
    Anonym (Punisher) skrev 2021-10-14 20:04:22 följande:

    Det finns saker man kan göra och inte göra. Mitt råd, är att ta saken i egna händer. Hur du väljer att tolka det får stå dig fritt. Men planera länge och väl, rent krasst så har du inget att förlora. 

    Se filmen Punisher eller Acts of Vengeance så kan du kanske få en bild av vad man, om man vill, kan göra. 

    Inget jag rekommenderar, men det är en lösning. 


    De kanske har andra barn också och därmed något att förlora?
  • Kexsmula
    Aniiee skrev 2021-10-14 22:26:58 följande:

    TS, hur många gånger har du startat den här tråden? Jag säger inte att du inte får, jag säger bara att jag får deja vu.


    Det är väl skitsamma? Har man läst och inte är intresserad är det bara att scrolla vidare, det finns säkert nya människor som om inte annat får upp ögonen om detta med nya internetdroger och hålla ett extra öga på sina barn, informera dem att bara för att något inte är olagligt innebär det inte att det är skitfarligt och kanske till och med farligare än riktiga droger. Det finns också ett visst värde i ?name and shame? de personer som tillverkade och blev rika på att sälja något som många unga faktiskt DOG av - utan att de blev straffade.
Svar på tråden Min son gick bort av hemmagjort syntetiskt knark och försäljarna får inget straff